Selasa, 30 November 2010

Teater NATRAH dan Tips Pergi Istana Budaya

cinta, perjuangan dan air mata

Kepada Kak Eirma & tenaga produksi NATRAH,

Setinggi-tinggi tahniah diucapkan atas karya & sumbangan anda. 
Karya yang dihasilkan memang sangat hebat dan menghiburkan,
walaupun PA cakap Natrah I lebih hebat daripada Natrah II. 
Tapi saya tetap suka sebab saya tak tengok Natrah I:)


TIPS ~ IB:

a) Sila berpakaian sopan, kemas & smart casual.
b) Jeans dibenarkan tapi jangan yang koyak rabak/lusuh.
c) T-shirt berkolar sahaja.
d) Sila bawa payung (semua saiz dibenarkan) sebab REMY ISHAK
    menyanyi sangat merdu (pandai menari pulak tu!).
    Just Kidding! Sebab sekarang musim hujan & Remy memang best!
e) Parking = percuma.
f)  Tiket - tambahan RM1.50 dikenakan sama ada tunai/kad kredit.
g) Diskaun 20% kepada yang berumur >55 tahun & pelajar
    (sila tunjuk kad matriks). Tapi tiket >RM100-tiada diskaun sebab
    tiket tu ade portion for charity fund.
h) Dilarang merakam pementasan.

Istana Budaya,
Jln Tun Razak

50694 Kuala Lumpur

Tel : 603-4026 5558

Faks : 603-4026 5552

E-mel : boxoffice@istanabudaya.gov.my

Tempahan On-line : www.ticket2u.biz

 * TQ very much to Jang,
    TQ for your $$$.. part of them contributed to charity fund..:)


10 ulasan:

penaberkala berkata...

best eh? tak pernah tgk natrah
pi tgk teater pun tak pernah
klu ada pluang nnt, kena gi tgk skali teater scr live

tunggu filem natrah kua :)

blog-tips-kurus berkata...

penaberkala,
Memang sangat best!
Sekali pergi mesti nak pergi lagi.

Teater lagi best dari filem tau:)

NICK IRFAN berkata...

xpnh tgk lagi cte ni tp ramai kata menarik...

blog-tips-kurus berkata...

Nick Irfan
Sila tengok ya.
Berbaloi bayar..:)

Akma Azlin berkata...

salam.thanks for leaving a comment kat my blog..
have a nice day!!!

blog-tips-kurus berkata...

Akma Azlin
salam. to u too:)

Suhami Ahmad berkata...

waa, minat menonton sketsa ke? atok nak try gak masuk tapi tak tahu prosedur..bape hengget?

blog-tips-kurus berkata...

tok Suhami Ahmad,
mestilah MINAT, lebih2 lagi bile diTAJA:) Tiket: RM30 - 100+ kot.

Sila dail/emel IB tu ye.
detail-bwh entry.

Tanpa Nama berkata...

I be enduring infer from a scarcely any of the articles on your website now, and I definitely like your style of blogging. I added it to my favorites trap stage roster and resolve be checking assist soon. Divert report register in view my put as approvingly and vindicate me know what you think. Thanks.

blog-tips-kurus berkata...

Tanpa Nama,
Thanks a lot:)
Do you really understand BM?

LinkWithin

related posts with thumbnails