Khamis, 25 November 2010

TipS apabila diTAG!

Mesti korang semue selalu kene TAG kan?
(TAG = tanda/label)
Baguslah tu. Sebab itu maknenye:-
1. pengeTAG itu ingat kat korang.
2. pengeTAG itu nak korang rase same2 azabnye nak jwb soal-selidik TAG itu.
3. pengeTAG itu nak korang wat new n3 yg link/sebut name blog depa.
4. rentetan drpd no.3, maka pengeTAG itu b'jaye promot blog depa..
5. pengeTAG itu nak berkenalan > rapat dgn korg/sibuk nak tau hal korg!
6. pengeTAG itu minat kat korang kot..
7. pengeTAG itu....etc!


* TiPS baik apabila diTAG:
   - sila jwb dgn ASAP! ASAP = As Soon As Possible! (macamla korang x tau kan!)

* TiPS jahat apabila diTAG:
   - just wait n C ... kot2 ade blogger yg TAG soalan same, bolehla jwb sekali:)
   muahaahhaaaa..!!!


Tag # 2 ni: Lady_Dyla 

Tag # 3: PA
TAG # 4: atok
TAG # 1: (yg ni ade kontrobasi)

* Kepada semua pengeTAG yg budiman & menawan, minta maaf banyak-banyak sebab telah GAGAL memberi maklum balas seperti yang diharapkan. (agaknye korg pon da lupe yg korg TAG aku!). Basically, aku ni insan biasa je.. kalau korang sudi bace semua n3 aku, korang akan kenal siape diri ini... Kalau aku jawab pon, mungkin wujud unsur2 ketidakjujuran.. Biarlah ianya misteri (poyo!). Walaubagaimanapun, jangan biarkan hidup anda diselubungi MISTERI!!






16 ulasan:

mr.curly berkata...

simple, kalu kene tag..tpulangle kt lu kalu nk jwb..or ble ade free time tu jwble ..klebihannye, akan mngembangkn lg pengaruh..(tp pic yg last tu amik dr blog mane tu??)..huhu

dya adriza berkata...

saya tgk dulu tag tu. kalau sng and bez, saya buat la. kalau x, slmt tinggal la! HAHA..

tapi besanya kalau saya yg tag org, saya akan paksa n pastikan diorang buat benda tu. hahaha jht x?!!

nway..1st time sampai sini. nice blog :)

blog-tips-kurus berkata...

mr curly,
Assalamualaikum..
ip add=Malaysia! (ciissss lu!)

blog-tips-kurus berkata...

hi dya adriza,
heheee... geng jht la ni!?
(blog kamu pon menarik!)

d_LA berkata...

alaaa x kisahlaa...dla tgu time free baru wat..xde paksaan..saje2 nak memeriahkan dunia blog kan..

blog-tips-kurus berkata...

ms d_LA,
tq bebeh.. Insya Allah, akan berusaha jawab sebelum 1 Dis. ni.
chaiyo':)

aKu ZaHaa berkata...

singgah sini...dah ikut, jomikut balik....

zarith berkata...

kalau i, i jawab je walaupun lambat. maybe cuba menghargai kot. haha!
tapi tag sangat berkesan time boringg and boleh kita tahu pasal kita dengan lebih dekat. hehe

blog-tips-kurus berkata...

aKu ZaHaa,
perrggghhh!! yolaaa..ikutED:)

blog-tips-kurus berkata...

zarith,
mmm.. setuju!
(sebab memang dalam kategori SANGAT LAMBAT pon! mase sgt m'cemburuiku...huhuuuu)

Suhami Ahmad berkata...

boto2...sekso atok kalu kono tagged...tapi nak wek cmno, kalau ado maso atok buek kalau tak pun buek gak tapi lamo sikit la

blog-tips-kurus berkata...

Suhami Ahmad aka 'atok',
(muda2 da ngaku TUA!)
eleeee tok, seksa konon!
nak cakap ramai KIPAS la tu:)

Zaer!! berkata...

anda di tag.hahaha.;p

blog-tips-kurus berkata...

Zaer!!
hahaaaa... anda juga!

CekLa berkata...

kalau dapat award pun misteri gak ke?

akak dapat award!!!

http://sayecekla.blogspot.com/2010/11/beautiful-blogger-award.html

blog-tips-kurus berkata...

CekLa,
Amboi!! Siapakah gerangan si pemberi itu? Tahniah kak!

LinkWithin

related posts with thumbnails