Isnin, 11 Mac 2013

Trilemma Percintaan Monday Blues


'Marry someone who makes you laugh..'

Kalau orang tu tak suka kita, nak buat macam mana kan...! haha!
It's not the end of the world!

J.Bovier sale 50%

Berkawan rapat ala Teman Tapi Mesra dengan A dan B. Akhirnya berkahwin dengan C. (episod merisik, melamar dan bertunang dipotong untuk menjimatkan kos pembikinan.  Dalam kurungan perbelanjaan berhemah!). 

Btw, kalau status anda sudah berkahwin, sila elakkan gosip percintaan di pejabat ya. Kasihan pasangan anda.. (ada yang terasa tak? lalalala!)

Merujuk kepada entry gambar J.Bovier hari tu, apek laoban kedai TIMEX di The Mall mencadangkan supaya saya beli yang warna off-white seperti gambar di atas. Ada orang cakap, hitam itu menawan. Mesti apek tu sebenarnya nak cakap 'tangan ko hitam, so jangan beli hitam!' 

Untuk makluman, The Mall tu akan ditutup untuk kerja renovation. Kedai jam apek ni pon  buat sale Buy 1 Free 1. Saya pon dah beli sendiri (satu unit sahaja) sebab En.Hubby saya belum wujud lagi ya wahai Bro AkuBiomed

Dengarnya, Parkson The Mall situ nak buat grand sale minggu ni. Bulan lepas, SengQ The Mall tu dah buat grand sale. The Mall telah diambil alih oleh Sunway Group sekarang.

Apa Trilemma Percintaannya ni?
alaa... macam cinta 3 segi. Ada 3 pilihan.. Kan susah tu. 
Sebenarnya saya menghadapi trilemma nak beli jam. hahaha! Bab shopping ni mesti menang membeli dan memakai tahu! Beli tudung bawal eksklusif or tudung Ariani harga mahal-mahal tapi kalau tak pandai bergaya, tetap tak nampak mahal, kan!

Sekian.
Wahai Encik Tukang Karut,
Sistem HRMIS tu bukan hari ini je tak boleh buka.. hehe!
Cepat update SKT masing-masing wahai penjawat awam. (>.<)






6 ulasan:

AkuBiomed berkata...

Wah akhir dapat juga jam idaman. :-)

Tukang Karut berkata...

ye ke ada sale? dekat je ni.... hari2 boleh gi ni...

nini berkata...

suke ayat tu.....'Marry someone who makes you laugh..'

bahagia tu...=D

blog-tips-kurus berkata...

bro Akubiomed,
syukurlah nak.. :)

blog-tips-kurus berkata...

TK,
sale Parkson The Mall tu kan hingga 31 Mac 2013.

blog-tips-kurus berkata...

Nini,
hehe! marry! marry!

LinkWithin

related posts with thumbnails