Sabtu, 23 Mac 2013

One Day You'll Be Mine Inawza Yusof

Amani berlesung pipit dagu belah yang hepi
lepas sepak bola jaring bowling. Rosak le bola tuuu....!!

One Day You'll Be Mine ODYBM...
Macam psiko je bunyinya..

Novel One Day You'll Be Mine Inawza Yusof

Novel One Day You'll Be Mine karya Inawza Yusof terbitan www.karyaseni.com
Mesti nama sebenar penulis ini ialah Azwani Yusof, diterbalikkan je Azwani tu maka jadilah Inawza. (Dulu ada novelist best nama LAMIA AIMAL yang menghasilkan DONIA). Novel ODYBM setebal 963 muka surat ini telah selamat dibaca malam tadi. Kalaulah setekun itu mengaji Al-Quran, kan ke bagus.... teettt!!!

Ceritanya best, berunsur J-Pop bukan K-Pop, sebab tu boleh cepat khatam. Watak-watak utamanya ialah Fitri dan Ehsan. (Kenapa mesti wujudkan watak lelaki dan wanita idaman  yang super gorgeous?) Boleh baca di www.penulisan2u.com. Beli novel lagi best sebab boleh baca atas katil sambil tertidur dan resit belian boleh claim Income Tax. Oh! Belum isi income tax lagi!!

Lepas ni, nak baca novel Abang RAM (Ramlee Awang Murshid) Aku Bercerita pula. Harus tunggu ibu Amani habiskan pembacaannya yang entah kapan tu. Macam kena beli sendiri je. huhu!

**Kalau jadi novelist, nak guna nama pena apa ye?
Ceh!! Update blog pon malas! hahaha!




5 ulasan:

Telor Power berkata...

Ulasan dr novel baru tu nanti buat eh.

blog-tips-kurus berkata...

Telor p,
Google je aci tak? Hihi

Azhafizah Md Nor berkata...

alamak..tak membaca novel lak ni..adeshh =__='.selamat enjoy your novel ye (:

blog-tips-kurus berkata...

Azhafizah MN,
toche! :-)

Inawza.Yusof berkata...

Terima kasih kerana sudi memiliki One Day You'll Be Mine.
Dan ya, terima kasih juga kerana berjaya menghabiskan bacaan despite its flaw and all.

P/S: Mohon share di blog ya? :)

LinkWithin

related posts with thumbnails