Isnin, 18 Mac 2013

Juara Towerthon Pejabat 22 Tingkat Sahaja


Sebelum itu, (tiba-tiba je..) nak wara-warakan bahawa gambar header ialah bukti kehadiran ke aktiviti 1 Million Women Purple Walk 2013 di Putrajaya pada Ahad; 17 Mac 2013. Cerita selanjutnya boleh rujuk di blog cik gebu kita ni. hehe!

Berikut ialah kronologi kejadian towerthon 2013 (panjat tangga pejabat).

1. Bakal juara towerthon (berjersi Garoos ala color Selangor merah kuning) sedang memanjat tangga. Kedudukannya adalah antara top 5 pada ketika itu.. 

Gigih memanjat tangga

2. Video bakal  juara tengah semput naik tangga sedang dalam proses editing oleh JAV kami, dijangka siap dalam sedikit hari lagi.

3. Juara yang tidak disangka-sangka sedang mengambil hadiah 'tempat pertama' towerthon bagi kategori Wanita Bawah 40 Tahun. o yeay!!! Sila percaya. Alhamdulillah... :-)

Bos yang sporting sedang memayungi juara!
Postur badan perlu diperbaiki!!

4. 'We are the champion!!'
Mari nyanyi ramai-ramai ye adik-adik.. (>.<)

Bos dapat no.3 kategori Lelaki Atas 40 tahun.
(Bos kan dah agak tua!!)

Sekian.

8 ulasan:

ghost writer berkata...

40 tahun tapi dah macam 55 dah tuh. kena banyak exercise ni. haha

Tukang Karut berkata...

bos je ke dah tua?

Telor Power berkata...

tahniah.....dan tahniah. bagus BTK

AkuBiomed berkata...

Tanniah Champion.:-)

blog-tips-kurus berkata...

Ghost,
banyak fikir kerja opis tu. huhu!

blog-tips-kurus berkata...

TK,
memanglah!!

blog-tips-kurus berkata...

Telor P,
kebetulan je tu! hihi!

blog-tips-kurus berkata...

bro Akubiomed.
toche! hehe!

LinkWithin

related posts with thumbnails