Khamis, 7 Mac 2013

Rahsia Kecantikan Neelofa

credited jarigoyang.blogspot.com

Ini rahsia, jangan bagi tahu orang lain!
Kalau rahsia, mana boleh bagi tahu kan?
Hehe! ayat budak kecik..

Neelofa tu cantik tak? Cantik le daripada korang. haha! just kidding!
Rahsia Neelofa cantik jelita ialah sebab dia mewarisi gen cantik daripada ibunya (sila rujuk gambar di atas), yang mana ibu Neelofa sendiri mewarisi gen cantik daripada nenek Neelofa. Makanya, Neelofa pon cantik jelita dan menawan. Oh! Jangan salahkan nenek moyang kita yang tidak sejelita nenek Neelofa ya!!

Neelofa macam saya pulak. hoho!

Neelofa rajin guna topeng wajah dan scrub 2, 3 kali seminggu selain guna penyegar dan krim pada wajahnya itu. Neelofa kan pelakon cum pengacara yang selalu disolek tebal. Selain itu, Neelofa makan supplement kesihatan yang bertindak juga sebagai antipenuan iaitu BellaVita. Produk BellaVita ini juga keluaran bisnes keluarganya. 

Petua kulit lembut mulus Neelofa ialah sebab dia rajin guna losen sejak zaman remaja lagi dan losen kegemarannya ialah Johnson's Body Care. Maka rajin-rajinlah anda semua sapu losen ke seluruh tubuh gebu anda setiap kali selepas mandi dan sebelum tidur. Sekian..  

*Neelofa jangan seksi-seksi ya..

Mingguan Malaysia 24.2.2013


3 ulasan:

babYpose berkata...

Best baca entri ni, nak tau jgk nak cantik hehe

Telor Power berkata...

hahaha

betul jgn salahkan nenek moyang kita, setiap insan ada kecantikannya tersendiri

ada kelemahan dan kelebihan masing2 jadi harus mensyukurinya sahaja

Remy hazza berkata...

betul2...terima seadanya...memang keluarga neelofa cantik2.....

LinkWithin

related posts with thumbnails