Rabu, 4 Julai 2012

WW9: Masuk Bakul Siapa Nak Angkat???

mentang-mentanglah kamu cilik!!

38 ulasan:

Lady Windsor berkata...

Anak sapa comell sangat dalam bakul tu..hihi..nak pinjam barang sehari dua bakul dan isinya tu buleh dak?

LadyBird berkata...

masuk bakul angkat sendiri.. :D.. tp kene gune kaedah takallah :) comellah baby ni..

blog-tips-kurus berkata...

Lady W,
anak saudara no.15!

*nak pnjm?
kompem mak bpk dia yg nanges.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

Lady B,
haha! sape le nak buat takal itu!! :)

babYpose berkata...

Comel sgt, pandai masuk dan duduk elok :)

onlajer berkata...

apa lagi ibu dan ayahnya yang akan angkat

Remy hazza berkata...

pasang roda.... ikat tali kat tangkal.... lepas tu tarik jer......he3

Yousof berkata...

Hehehe comel!

Masuk bakul lepas tu pujuk siapa² mintak tolong angkatkan. ;D

Azham Vosovic berkata...

masuk bakul angkat bawa pegi pasar hehehehehhe

[PCL] berkata...

haha..jaga2 tu bole terbalik ke blkg tu.

MamaEma berkata...

itu masuk bakul angkat sendiri..hehehe

Rain berkata...

anak sedara yang ke-15???

ingat tak nama anak-anak buah? hehe..

cantik bakul ;)

Tukang Karut berkata...

aduyai...

Tanpa Nama berkata...

nk pinjm bakul je boleh ye tuan2 dan puan2:-)

Telor Power berkata...

kehkehkeh nice juga gambar tu

Kazen berkata...

angkat sendiri susah...apa kata golek2 je sendiri :p

akubiomed berkata...

Muat pula tuh duduk didalam bakul. :-)

blog-tips-kurus berkata...

babyPose,
memang habit beliau tu... ;)

blog-tips-kurus berkata...

onlajer,
kalau adik barunya tak meragam... :)

blog-tips-kurus berkata...

Remy H,
tak rajin nak buat tu. hoho!

blog-tips-kurus berkata...

Yousof,
tak layan! tak layan!

blog-tips-kurus berkata...

Azham V,
itu bakul barang baby le! :-)

blog-tips-kurus berkata...

PCL,
harus dah selalu tergolek tuuuu.... ;)

blog-tips-kurus berkata...

MamaEma,
magic! magic! (^.^)

blog-tips-kurus berkata...

Rain,
sori! tersilap kira-itu no.14 maaa...

*cuma DOB depa je yg tak mau ingat. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

TK,
jangkit kat anakmu nanti. huhu!

blog-tips-kurus berkata...

TN,
yuhuuuuuuu!! hoho!

blog-tips-kurus berkata...

Telor P,
tq bro! :-)

blog-tips-kurus berkata...

Kazen,
agaknya memang begitu...

blog-tips-kurus berkata...

bro akubiomed,
semua raga kecik dibalunnya.. ;)

hajiMete berkata...

chomeyynyerr.. ehhhee

blog-tips-kurus berkata...

hajiMete,
mekacih... hihi!

Suhami Ahmad berkata...

angkat sendiri....hik hik

Mr.Clive berkata...

alolorrrhh comelnyerrr...hehehe

AL AZRUL berkata...

salam, sya dh balas komen d blog, snorkelling dn paintball..

sya main tennis kt area tmpt sya arr, ada court, wlu pun x hbat mna pun main, ;)

blog-tips-kurus berkata...

Atok SA,
haha! mane buliihh..

blog-tips-kurus berkata...

Mr Clive,
kan! kan! hihi!

blog-tips-kurus berkata...

Al A,
salam..

ooooo... untungle mcm tu. :-)

LinkWithin

related posts with thumbnails