Selasa, 24 Julai 2012

Nak Kad Raye Atok Poyo!!



Sukacita saya nak menjemput adik-adik, abang, kakak, pakcik, makcik untuk menceburkan diri dalam Contest Sapo Nak Kad Rayo Atok poyo atau nama sebenarnya En.Suhami Ahmad ni. Tatacara pertandingan adalah sangat mudah iaitu seperti berikut:

1. Lekat gambar atok poyo bersama lembu gemuk dan ayam putihnya itu dalam blog anda-dengan harapan semua pembaca blog anda akan turut terpengaruh untuk menyertainya.

2. SUKA facebook beliau dan jadilah pengikut blog beliau tu. Nampak ada konspirasi di situ!!

3. Kena letak link contest ini macam ini dengan harapan.... seperti ayat No.1 di atas & link juga pada komen entry beliau. Maka banyaklah komen yg beliau akan terima nanti.

4. Tag pada seorang kawan blogger bukan musuh ok! Makanya saya nak tag Encik Ais untuk turut sama meluangkan masa beliau dalam contest ini. Silakan En. AiS!! Yang bukan En.AiS pon dijemput untuk menyertai contest ini. Kesian pada bloggers jaman sekarang: nak kad raya pon kena join contest...

5. SIAP!! Tarikh tutup 7 Ogos 2012, masa tidak dinyatakan..

16 ulasan:

tirahzairi berkata...

cm klakar pon ade..hihi

Suhami Ahmad berkata...

mekaseh memeriahkan contest atok yg tak seberapa tu tau....gud luck yo!
>_<

Remy hazza berkata...

selamat bersegmen...semoga berjaya......

Gen2Merah berkata...

wahhh, seronoknya segmen dengan kad raya

akubiomed berkata...

Selamat berjaya. :-)

blog-tips-kurus berkata...

TirahZ,
hehe! (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

Atok SA,
kalau atok tak menangkan, acik bako yo!!

blog-tips-kurus berkata...

Remy H,
thanks bro. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Gen2,
setahun sekai yek.. :)

blog-tips-kurus berkata...

bro akubiomed,
syukran.. :)

Marya Yusof berkata...

As salam tips,

Good Luck! Kelakar tgk ayat2 tu semua, boleh menang ke tu...hiks... gurau2* Atok, sila bg CikPuan Tips menang ye ;))

ridhwan asri berkata...

pe plak motip letak lembu gemuk lam kad??tp pe2 pn sgmen sgt mnarik..

blog-tips-kurus berkata...

sis Marya Y,
toche! toche!
kalau atok tak bagi menang, siap dia!! (",)

blog-tips-kurus berkata...

Ridhwan A,
atok tu memang suka lembu gemok kot...! :-)

ABU berkata...

good luck..

blog-tips-kurus berkata...

Abu,
toche! toche!

LinkWithin

related posts with thumbnails