Selasa, 12 Oktober 2010

Confession of a non public figure

Dear my beloved ayah bonda,
I'm so sorry for keep u waiting year by year until lovely NenE came into our family-
(another gift from Almighty God ALLAH.. Alhamdulillah..)

Frankly, i don't bother by others Qs -
well, i don't ask for their $$, i never owe them & i'll don't burden them, i'm just 23!!
Btw, thanx for their concern & please take care of your own families, ok :)

 BUT when both of U ask, it really hurt me.
Deep in my heart, i burst into tears.. rain heavily but no snow.. huhuhuuuu...
I pray ALLAH for sending some1 that can make both of U happy
I pray for the best.. 

Thank you ALLAH  for every single thing..

** as promised, ni lah finalist menantu yg ditunggu-tunggu tu.
    mak pilih lah calon-calon kat bawah ni:-
                   a) Maher Zain (credit to U)
                   b) Zinadine Zidane (credit to googel image)
* tapi depa semua wes kawen! kepiye??!!  huhuuu..


a) Maher Zain



b) Zidane - pointed nose ~ same laaa.... :)


18 ulasan:

mr.curly berkata...

mmg dorg dh kawen tp dorg kan kaye, so leh tambah maaa..hehe..pe2 nti cari wa tau..wa ade no fon dorg..huhu

blog-tips-kurus berkata...

bro, lu mmmg P.O.Y.O.bukan PUYOL!!tapi si ZZ tu mcm da hanyut sgt..takkan wa nak tarbiyah dia? Bini MZ pulak tengah due sgt, jgn kacau dia dulu..

NeNe berkata...

mak ckp cr yg single2:)

Jumir berkata...

Betul tu...cari yg single...yg takde BLACK history, yang jaga SOLATnya.

Lagi satu...jgn ambil org lain punya. Satu hari...yg kite pun diambik org.

blog-tips-kurus berkata...

NenE,
tlg sampaikan slm syg peluk cium kpd Embah Kamm ya:)
Insya Allah calon-calon yg purely single akan dimajukan nanti..

blog-tips-kurus berkata...

cik JUMIR,
ko kan bonze aku aka PA!
cari jodoh=Senarai Tugas mu lo..
Insya Allah cari yg soleh tp diri sendiri blom solehah...:(

zarra berkata...

Jodoh mmg ditentukan Allah tp hambaNya kena usaha mncari....

Meow..!jaga kucin je la dulu...

blog-tips-kurus berkata...

zarra,
for all that just happens, there must be a cause..chaiyo!

*slmt buke Yayasan Meow! sila jgn maki hamun mereka-dosa kering!!

Tanpa Nama berkata...

iye.. jangan SOLAT saja yang jaga, tapi masih buat perkara-perkara diluar HUKUM AGAMA!!, perkara-perkara MAKSIAT!! tak ada gunanya jugak.

mr.curly berkata...

insyaAllah.. tp 1 lu mesti ingat.. ape yg kite nk slalunye jd tbalik..pikir2kanla..

Jumir berkata...

Berita baik...aku dah dapat 2 calon (Long yg bagi)...1 untuk ko dan 1 untuk aku. Nantikan call dari si dia. Jgn tak angkat plak tau. Depa...Insya-Allah sejuk mate n hati family kite memandang. Kalu dah jodoh...boleh sanding sekali. He3...

*jgn plak nanti...org kate aku yg pakse ko.

*Long...TQ ye.

bdk johor berkata...

insyaALLAH bro. kena selalu niat2kn yg baik.

blog-tips-kurus berkata...

Tanpa Nama=Anonymous kan?
patutke aku buat misi jejak/cari/teka kamu??

Insya ALLAH, kalau betul2 jaga solat, everything is on the right track! HE knows the best..

blog-tips-kurus berkata...

mbok J,
Ah LONG mane plak ni?
ape2 je laa..
1 thing-match maker tu jgn m'harap sgt semuanye jadi as planned ye. Jodoh itu kuasa Allah, kite usaha & tawakal je..

blog-tips-kurus berkata...

bocah jhr,
Insya Allah.. we'll find soon

blog-tips-kurus berkata...

incik curly
not as we hope & expected=mesti ade hikmahnye tu.. mungkin ujian dariNya utk test keimanan & kita jangan buruk sangka je kan?

'iman x dpt diwarisi...' huhu....

CP berkata...

Salam, nie ape cerr nie...all n3 pasal jodoh2 jer nie...nie ler gamaknyer jadi student selalu tertinggal cerr semasa yg hangat, hangit & hangus mcm nie...
p/s: jodoh mmg ketentuan Ilahi tapi kita harus berusaha mencarinya.... buek syg, B rindu awk (tettt biler plak syg aku baca blog nie, tak sesuai..)

blog-tips-kurus berkata...

CP weh,
bdk sekolah p bace buku-final ni. klu mls, rebus je buku tu & ngombe banyu ne..

** yours da ade new bf la kat sane. p cek muke buku dia. lagipon bile mase plak n3 aku ni jd segmen Sampaikan Salam??

LinkWithin

related posts with thumbnails