Jumaat, 21 Disember 2012

Solat Tahajud Ubat Sakit Pinggang


Istanbul aku datang dalam mimpi

Alhamdulillah...
Cerah pagi Jumaat 21.12.2012 ni.

Kenapa disunatkan solat tahajud?
Sebab waktu sekitar 3 pagi hingga terbit matahari itu, kita dapat menikmati oksigen segar di muka bumi. Makanya akan menjadikan badan segar dan melancarkan darah.

Setiap pergerakan dalam solat memberi manfaat kepada kita sendiri. Selain dapat hirup oksigen segar dan menyihatkan badan, ia juga boleh menjauhkan penyakit pinggang yang selalu menyerang orang yang banyak tidur atau selalu bangun lewat.

Ambil berkat hari Jumaat, doa banyak-banyak.. :)



17 ulasan:

boni kacak berkata...

wah..kena amalkan ni.. :)

blog-tips-kurus berkata...

Boni,
rajinnya Boni.. :-)

Remy hazza berkata...

thanks for the tip.....

Ash Give berkata...

Tu la kelebihan solat..

Btw, 21Dec..So kira tak jadi la kimat ni kan haha big troll betul Mayan ni haha

Nor Akma berkata...

salam,

aah ribbon watch tu warranty 3 months dun worry japan made very good quality. for limited time only. jom cuci mata ;)

http://akma81.blogspot.com/2012/12/jadi-pelanggan-setia-post-office-kerana.html

zOeY zAu YaH berkata...

pahala dpt,kesihatan pun baik hehe.

Wak Gelas™ berkata...

salam penghujung jumat yee.. ehhHee

syam tgm berkata...

Time cm ni sesuai kerjakn nya..

Suhami Ahmad berkata...

lamo hatok tak singgah sini...wah boto2....maso tu terasa tenang sekali

Hans berkata...

bagus diamalkan :-)

sahromnasrudin berkata...

assalamualaikum..apa khbar?

lama tak hapdet belog...

Empayar Utama berkata...

Kadang kadang kita sendiri terlupa. Itulah yang saya alami. Harap dapat tips dan petua terbaik untuk kepala anak yang kena vacuum...

Joe_Hans berkata...

good info... tapi penyakit malas tu kadang2 melampaui sakit pinggang... adeyhhh

abu kholid berkata...

ini termasuk artikel islam yang bagus karena menyampaikan hikmah dari sebuh amalan, tapi jangan sampai kita beribadah semata mata karena hikmah itu dan melupakan ikhlas,

MaMa Rey berkata...

bagus tips ini..kelebihan dalam bersolat..

Muhammad Saiazuan Norhalik berkata...

info yang bermanfaat, terima kasih :)

Mahfudz Arif berkata...

thanks, nice information....!
Awesome stuff you guys got here. I really like the theme of the website and how well you organized the content. It's a marvelous job I will come back and check you out sometime.
Thanks! And let’s join Us here:
Thanks! And let’s join Us here:
Grosir Jilbab Murah Jilbab|Toko Sepeda Listrik Murah|Software Koperasi BMT |Software Kasir Toko|Software Laundry Kiloan|Aplikasi Akuntansi berbasis web|Pengrajin Rotan|Kumpulan berita terkini|Furnitur dan kerajinan rotan termurah|Jual Aplikasi Laundry Cuci Kiloan|Jual Bambu bercabang dua

LinkWithin

related posts with thumbnails