Jumaat, 14 Disember 2012

Tips Nak Nampak Cantik Dalam Gambar

comel kan! 

Kalah menang adat bertandang eh bertanding..
Walaupun kita kalah, kena mesti sentiasa gorgeous terutama semasa nak bergambar. Nak kekalkan kejuaraan itu lebih susah daripada nak jadi juara, kan.... Semua orang nak menang!!

Tauhu tak apa asyik salah eja ni?? 
TAHU tak bahawa ada kajian yang mendapati sisi kiri muka kita lebih menawan daripada kanan (sumber dari sini). Selain itu, dapat ilusi muka lebih slim! Makanya apabila nak bergambar, ejaslah supaya sentiasa pandang ke kanan. Harap-harap tiada jerawat nakal muncul pada sisi kiri muka kita semasa itu. huhu!

Jangan lupa untuk SMEYES ye.. 'smiling with your eyes' kata si Tyra Banks tu..

credited: google image

10 ulasan:

Yan Ty berkata...

Great info , pasti pusing ke kanan je biar snap nampak seblah kiri haha

Remy hazza berkata...

wah...nice info... nak kena tukar style posing ler lepas nie....

sitiezahim berkata...

hahahhaha sweett...lepas ni nak teleng ke kanan je la hehehe

Telor Power berkata...

eh macam tu pulak...ok nanti nak praktikkan lah

Lady Windsor berkata...

O gitu ke? Okeh terus praktik senyum manja sisi kiri..kelaszz tak darling? Hikhikhik!

blog-tips-kurus berkata...

Yan Ty,
'ke kanaaaaaann pusing!!'

(>.<)

blog-tips-kurus berkata...

Remy H,
dah practice ke tuuuuu??
:-)

blog-tips-kurus berkata...

sitieZ,
teleng ye cik kak. haha!

blog-tips-kurus berkata...

Telor P,
hoho!
ace test!

blog-tips-kurus berkata...

LW,
tergoda i.

auuuwwwww!!

LinkWithin

related posts with thumbnails