Tuesday, October 2, 2012

Tips Kutip Benang dan Rerambut

contoh situasi, guna jari pon boleh!

Borang BR1M mula diedar bulan ini. Ada orang nak belanja saya tak? hihi!

Anda selalu menjahit di rumah?
Atau anda ada masalah keguguran rambut?
Tak pon memang habit suka cabut rambut gatal atau uban.. kan??!

Cara pantas untuk membersihkan lantai atau karpet daripada bahan buangan tersebut ialah guna selotep di atas. Namanya masking tape ke tu? Tape itu ada banyak saiz, better beli yang bersaiz lebih lebar.

Selamat mencuba! (>.<)

**Tiz Zaqyah dah berpisah dengan Remy Ishak?
**Yuna dan Qi juga dah berpisah?
..tidak memberi kesan kepada akaun bank saya pon..


10 comments:

UniMeOw said...

hehe genius2~

akubiomed said...

Memang mudah kalau mengunakan cari ini. :-)

syam tgm said...

cm x byk keja je today..

syam tgm said...
This comment has been removed by the author.
syam tgm said...
This comment has been removed by the author.
Unknown said...

hehe
betul la
memang senang kalau guna cara ni
tak terfikir la pulak
tq

Telor Power said...

tips yg menarik


boni kacak said...

hahahaha.betul la.. kenapa tak pernah terfikir sebelum ni...

Unknown said...

Pernah try mmg berkesan tips tu :)) Tapi kalau byk sgt mcm xefficient pulak kan... guna vacum je.... senang...hehee...

Baru tahu pasal rumours tu...ermmm

Unknown said...

cam yg remy selalu buat..... kat opis byk tape tu...yg besar pulak...senang ler keje....

LinkWithin

related posts with thumbnails