Selasa, 28 Februari 2012

Pecah Lemak!!

Indah Khabar Dari Rupa
(sepatutnya 'daripada')

Indah gambar (indah?) daripada rasa
rasa ngilu di kaki
hari kedua PECAH LEMAK!!
seksa!!!

pinjam hadiah adik yang menang tu!

posing lepas daftar dapat baju nombor tulis tangan je!

hidup memerlukan pengorbanan
nak hidup sihat, kena korban nafsu makan & malas
nak hidup senang, kena susah dulu
nak hidup senang 'di sana'??
selalu lupa nak cukupkan bekalannya.. 


*tengah google pasal pecah lemak tapi yang dijumpai:
1. pecah lemak - resipi masak bersantan
2. losyen pecah lemak
3. liposuction, selulit pada punggung dan paha
4. etc!

oleh sebab itu, aku kena buat tak tau je
esok lusa ok lah ni
sekarang kenalah jalan perlahan-lahan 
macam ibu sedang berpantang
makin terserlah keayuan
ngalahkan Lisa Surihani
(jangan muntah, nanti batal puasa!)
ke Dato' Siti Nurhaliza?
tapi bukan Erykah Badu....... kan!!?

sekian..


26 ulasan:

NurMisnan berkata...

nak diet ke dear.. hik3.. banyak ulam2 yang boleh pecahkan lemak.. pucuk betik muda salah satu utk diet yg baik.. minum air suam sblm makan juga dpt membantu. itu hah.. mkn jgn ler main bantai jer.. nanti demok... hik3.. gd luck

Asrul "iLham" Sany berkata...

lemak2 itu sodap dipelok ketika ujan hahaha

akubiomed berkata...

Buat rawatan Lipo suction. Fikir 2-3 kali silap haribulan nyawa melayang.

ghost writer berkata...

nak pecahkan lemak gi exercise jer...

lieynanilaz berkata...

kalau lama tak exercise memang pancit...tapi bila dah selalu buat badan boleh fit dan cergas...

Tukang Karut berkata...

nak korban nafsu tu yang paling susang nak buat tu...

aanie berkata...

nak pecah lemak kemain susah...nak kumpul lemak lagi senang....huhuh...

Suhami Ahmad berkata...

Erykah Badu????....elok kono siat kulit belulit eh tu.....err ado ko perkataan belulit?

LadyBird berkata...

salam akak.. selamat memecah belahkan lemak2 tu.. kalau dpt kasi kat lady kan best.. lady kurus cekeding nih..

blog-tips-kurus berkata...

Nur M,
hehe! nak buat tu memang tak terbuat le dear. anyway, thanks for the info.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

AiS,
haha! mantopnye ayat itu. huh!!

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
kalau KAYA RAYA, mungkin buat kot! mujo tidak... ;)

blog-tips-kurus berkata...

Ghost W,
tengah pecah le ni bro. tu yang sakit wooooo!!!

blog-tips-kurus berkata...

lieyna,
banyak halangan melintang utk bersenam.. (alasan tipikal!!)

blog-tips-kurus berkata...

TK,
mujo pakcik ni da kawen. hhmmmm...

AmirFX berkata...

Cer try pecah lemak guna lesung batu... Cer try cer try.. haha.. :p

blog-tips-kurus berkata...

aanie,
betul! kumpul lemak senang. kumpul $$, itu susah. hihi!

blog-tips-kurus berkata...

atok SA,
mujo dah dibatalkan kan... :-)

blog-tips-kurus berkata...

LadyB,
alahai dear.... meh sini. nak brp kilo?? :-)

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
hepp!!! tak sayang ke...??!! (",)

~SaL IjOu~ berkata...

nak pecah lemak? bako je..kekee~

blog-tips-kurus berkata...

Sal,
tengah kepecahan ni. huhu!

MaryaYusof berkata...

Hahaha... apa2 jelah tips.... tp akak mmg nak kena bakar lemak2 degil ni ha! :)

blog-tips-kurus berkata...

Marya,
hoho! habislah tuan lemak tu! :)

Telor Power berkata...

senaman2.....demi kesihatan diri

blog-tips-kurus berkata...

Telor P,
baaiiiiiiiikkkkk!! :-)

LinkWithin

related posts with thumbnails