Sunday, February 26, 2012

Aku dan Dato' Dr Sheikh Muszaphar Walk For Childern 1Malaysia

Tanggal 26 Februari 2012:
#ingat tarikh keramat ni.
#aku, Wok J dan gordonhill.blogspot.com telah berjaya menyahut cabaran Rostam untuk berjalan sejauh 5km tanpa henti. TANPA HENTI tuuuuu!!
#harap-harap seguni kecil lemak-lemak berlebihan pada tubuh ini tidak kecil hati.

#aku syak kami telah berjaya capai kempen berjalan 10,000 langkah sehari tu.
#untuk lebih tepat, berjalan 10,000 langkah sebulan. haha!

#Dato' Dr Sheikh Muszaphar berbesar hati nak bergambar dengan aku. Sila percaya!
#Mula-mula dia inteprem dari jauh je.. William Quah pon ada atas stage ni. Dia jadi MC. Paul Chmelik; Pengetua ISKL pon ada. Tapi aku confused, yang mana satu Paul Chmelik ni? Aku syak Paul ialah yang bertopi, sebelah Dr Muszaphar.

Tektik bergambar tutup jerawat!

#Dato' Dr Sheikh Muzaphar masih pura-pura sibuk bagi hadiah kepada para pemenang.
#Aku ajak le Rostam posing dulu, supaya dia tak merajuk..

Rostam makin kurus lepas selalu join walkathon

#Akhirnya, Dato' Dr Sheikh Muszaphar tidak lagi berpura-pura.
#Beliau sudi merendahkan diri untuk bergambar dengan kami. Tapi kenapa beliau sendeng ke kanan? Takut Dr Harlina mencemburui aku kot! ke malu? hoho!   
#Sebenarnya, kalau beliau sendeng ke kiri, beliau kena rendahkan diri lagi. fine..

Adik siapa ni??
#Berjaya! yeay!!!
#Tips nak berjaya dalam walkathon - dalam entry akan datang. (>.<)
#Hey budak gebu! Kamu jeles ke??

yahu!!
 *Walk For Children: 1Malaysia was organized by International Club & My Club (Malaysian Culture Club) of the International School of Kuala Lumpur (ISKL).
*To help raise fund for Shelter Home for Children and Rumah Jalinan Kasih, Cheras.

24 comments:

nurmisnan said...

amboi3.. tutup jerawat besarkah.. hik3..
tetap maintain cun..

Telor Power said...

tahniah kerana turut serta menjayakan walkaton nie

ada sikit jeles tgk gambo bersama angkasawan negara ni. takpe nanti aku bergambo angkasawati negara juga plak ah...

p/s: dah ada ker angkasawati negara?

dill said...

ni nak walk ke nak jumpe angkawasan tu sbenanye? hehe

dill.

Unknown said...

hehe...seronok betul eyh!

Angkasawan Negara tu I selalu nampak main kt kolam dengan anak dan isteri kat condominium dia di Zhen Bukit Pantai..

blog-tips-kurus said...

Nur M,
jerawat tuuut tu le! gggrrrr!!!

blog-tips-kurus said...

Telor P,
mekacih.. (>.<)

*tak tau lagi yek?
sayalah 'angkasa' tu.. (mimpi!!)

blog-tips-kurus said...

teacher dill,
kita tak tau pon beliau dtg tau-special guest. beliau tak walk2 pon..! :-)

Unknown said...

beshnyer........
*saya menang motor!
T_T

AmirFX said...

Besar ker jerawat tu nak cover sangat? haha.. Tinggi betul Muzaffar tu...

blog-tips-kurus said...

atok SA?
uuuuuuuuuuuu!! benarkah?? :-)

blog-tips-kurus said...

Azham V,
kamu dok sane ye? tmpt elit je.. :)

blog-tips-kurus said...

Amir,
yolaa.. dari minggu lepas ni. sssyyhhh!!!

Mak Lagenda said...

waaaaa..berjalan 5KM tanpa henti?? chaiyok! chaiyok!!

LadyBird said...

lady suke dr faiz.. manis..

Abegemok said...

fames jap dpt bergabar dgn angkasawan tu =)

ciK LyndaWawa said...

tahniah2..hehehehe

Unknown said...

apsal skeikh muszaphar maintain je badan dia walaupun dah kawen...terbaik!

akubiomed said...

Suka dapat bergambar bersama idol. Hairan masih muat baju angkasawan di pakai :-)

blog-tips-kurus said...

Mak L,
yo mak!! sekso lagi ni haaaa.. pocah lomak kaki gebuku!!

blog-tips-kurus said...

LadyB,
and soft spoken.. :-)

blog-tips-kurus said...

Kyuubi,
kebetulan kami dok dekat stage. so senang nak terkam. hoho!

blog-tips-kurus said...

cik Lynda,
mekacih. hihi!
tak menang pon, janji dpt b'gambar dgn org femes..

blog-tips-kurus said...

Edy Z,
dia kan doktor pakar... kan?! :-)

blog-tips-kurus said...

akubiomed,
ade banyak saiz, kot!!? hihi!

LinkWithin

related posts with thumbnails