Ahad, 26 Februari 2012

Aku dan Dato' Dr Sheikh Muszaphar Walk For Childern 1Malaysia

Tanggal 26 Februari 2012:
#ingat tarikh keramat ni.
#aku, Wok J dan gordonhill.blogspot.com telah berjaya menyahut cabaran Rostam untuk berjalan sejauh 5km tanpa henti. TANPA HENTI tuuuuu!!
#harap-harap seguni kecil lemak-lemak berlebihan pada tubuh ini tidak kecil hati.

#aku syak kami telah berjaya capai kempen berjalan 10,000 langkah sehari tu.
#untuk lebih tepat, berjalan 10,000 langkah sebulan. haha!

#Dato' Dr Sheikh Muszaphar berbesar hati nak bergambar dengan aku. Sila percaya!
#Mula-mula dia inteprem dari jauh je.. William Quah pon ada atas stage ni. Dia jadi MC. Paul Chmelik; Pengetua ISKL pon ada. Tapi aku confused, yang mana satu Paul Chmelik ni? Aku syak Paul ialah yang bertopi, sebelah Dr Muszaphar.

Tektik bergambar tutup jerawat!

#Dato' Dr Sheikh Muzaphar masih pura-pura sibuk bagi hadiah kepada para pemenang.
#Aku ajak le Rostam posing dulu, supaya dia tak merajuk..

Rostam makin kurus lepas selalu join walkathon

#Akhirnya, Dato' Dr Sheikh Muszaphar tidak lagi berpura-pura.
#Beliau sudi merendahkan diri untuk bergambar dengan kami. Tapi kenapa beliau sendeng ke kanan? Takut Dr Harlina mencemburui aku kot! ke malu? hoho!   
#Sebenarnya, kalau beliau sendeng ke kiri, beliau kena rendahkan diri lagi. fine..

Adik siapa ni??
#Berjaya! yeay!!!
#Tips nak berjaya dalam walkathon - dalam entry akan datang. (>.<)
#Hey budak gebu! Kamu jeles ke??

yahu!!
 *Walk For Children: 1Malaysia was organized by International Club & My Club (Malaysian Culture Club) of the International School of Kuala Lumpur (ISKL).
*To help raise fund for Shelter Home for Children and Rumah Jalinan Kasih, Cheras.

24 ulasan:

NurMisnan berkata...

amboi3.. tutup jerawat besarkah.. hik3..
tetap maintain cun..

Telor Power berkata...

tahniah kerana turut serta menjayakan walkaton nie

ada sikit jeles tgk gambo bersama angkasawan negara ni. takpe nanti aku bergambo angkasawati negara juga plak ah...

p/s: dah ada ker angkasawati negara?

dill berkata...

ni nak walk ke nak jumpe angkawasan tu sbenanye? hehe

dill.

Azham Vosovic berkata...

hehe...seronok betul eyh!

Angkasawan Negara tu I selalu nampak main kt kolam dengan anak dan isteri kat condominium dia di Zhen Bukit Pantai..

blog-tips-kurus berkata...

Nur M,
jerawat tuuut tu le! gggrrrr!!!

blog-tips-kurus berkata...

Telor P,
mekacih.. (>.<)

*tak tau lagi yek?
sayalah 'angkasa' tu.. (mimpi!!)

blog-tips-kurus berkata...

teacher dill,
kita tak tau pon beliau dtg tau-special guest. beliau tak walk2 pon..! :-)

Suhami Ahmad berkata...

beshnyer........
*saya menang motor!
T_T

AmirFX berkata...

Besar ker jerawat tu nak cover sangat? haha.. Tinggi betul Muzaffar tu...

blog-tips-kurus berkata...

atok SA?
uuuuuuuuuuuu!! benarkah?? :-)

blog-tips-kurus berkata...

Azham V,
kamu dok sane ye? tmpt elit je.. :)

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
yolaa.. dari minggu lepas ni. sssyyhhh!!!

Mak Lagenda berkata...

waaaaa..berjalan 5KM tanpa henti?? chaiyok! chaiyok!!

LadyBird berkata...

lady suke dr faiz.. manis..

Kyuubi berkata...

fames jap dpt bergabar dgn angkasawan tu =)

ciK LyndaWawa berkata...

tahniah2..hehehehe

Edy Zaidi berkata...

apsal skeikh muszaphar maintain je badan dia walaupun dah kawen...terbaik!

akubiomed berkata...

Suka dapat bergambar bersama idol. Hairan masih muat baju angkasawan di pakai :-)

blog-tips-kurus berkata...

Mak L,
yo mak!! sekso lagi ni haaaa.. pocah lomak kaki gebuku!!

blog-tips-kurus berkata...

LadyB,
and soft spoken.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Kyuubi,
kebetulan kami dok dekat stage. so senang nak terkam. hoho!

blog-tips-kurus berkata...

cik Lynda,
mekacih. hihi!
tak menang pon, janji dpt b'gambar dgn org femes..

blog-tips-kurus berkata...

Edy Z,
dia kan doktor pakar... kan?! :-)

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
ade banyak saiz, kot!!? hihi!

LinkWithin

related posts with thumbnails