Sabtu, 25 Februari 2012

Cokelat Anti Oksida & Gambar Nikah Lisa Surihani Bertudung Cantik

Alhamdulillah..
Dengan sekali lafaz je (dah ada pengalaman. hihi!) selamat Yusri Abdul Halim akad nikah di Hotel JW Marroitt Putrajaya. Secara sah dan rasminya beliau menjadi suami Lisa Surihani. Minta maaf kepada anda yang telah di'google'kan ke sini atas sebab mencari gambar nikah Lisa Surihani. Saya tiada koleksi gambar itu tapi saya cadangkan anda jengok blog Cik Dani Raja Queen Excel yang telah menghasilkan vector Yusri Abdul Halim dan Lisa Surihani. Siap dah pakaikan tudung untuk Puan Lisa Surihani tu. Lebih cantik! 

Dialog bersama Wok J semalam:
A: Kenapa Lisa nikah tak pakai tudung aaaa..?
J: Kan nikah kat hotel tu! (jawabnya sambil main solitaire).
A: ooooooo... 


strawberry muffin chocolate by bayuseri.blogspot.com

Kepada jejaka jejaki jelitawan yang kecewa kerana mereka menikah, janganlah kecewa lagi. Doakanlah kebahagian mereka. Kalau frust menonggeng, elok makan coklat dengan kadar yang sederhana. Cokelat ada antioksida. Baik untuk jantung ni. Semalam tauke kek bagi saya belated birthday present cokelat muffin ni. Sedapnya! Alhamdulillah... merci beaucoup Kak Ham. Dah lama belated  pon sudi bagi lagi. wo ai ni! (^.^)

*Khabarnya, Ana Raffali pon dah selamat nikah hari ini. Indahnya pelamin Ana Raffali dan pasangannya yang dibuat di masjid Gombak tu. Tengok kat Nasi Lemak Kopi O TV9 pagi tadi.  Suami Ana Raffali kata, mereka pilih buat majlis di masjid sebab 'nak bina masjid yang bermula di masjid'. Lebih kurang macam tulaaa..  

Jom makan cokelat sambil tengok Sangam. Banyak lagu best ni!


22 ulasan:

lieynanilaz berkata...

haha...tengok hindustan sambil makan memang best kak!!..

Telor Power berkata...

nampak sgt sedap kek cekelat tu

Wan85 berkata...

http://wanwidget.com/
waaaaaaaaaaaa, hehehe

AmirFX berkata...

Dah nikah ker Yusry? Aaaa.. Tak perasan la pulak... Ana pun dah nikah gak? Ish2.. Mmg ketinggalan ler nie..

semutsengal berkata...

aku tak kecewalah


HAHAHAHAHAHAHHAHAHA

Uncle Jonni berkata...

owh no... sangam?
huhuhuhu...

dah tgk dulu... dulu... dulu...
lama gila ah...
huhuhuhu...

LadyBird berkata...

tahniah kpd yg dh kawin, smg bertambah baik dr semasa ke semasa.. smkn mendekatkan diri kpd-Nya.. ameeennn..

akak.. coklat tu nmpk sedap.. nak sikit..

p/s : peminat pelakon comel lisa surihani.. yusri pun comel.. :D

Azham Vosovic berkata...

hehe....

Suka Lisa Surihani eyh?

Sy biasa2 je...xda minat dia sgt hehe...papepun tahniah buat artis pilihan akak ni hehehe

blog-tips-kurus berkata...

lieyna,
tengok cite lain sambil makan pon best! :-)

blog-tips-kurus berkata...

Telor P,
yami! yami!
sori yek. kamu jauuuuuuuhhhh... ;)

blog-tips-kurus berkata...

wan,
tokey widget ke ni? :-)

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
lo... ce tengok kat dashboard. ramai bloggers update tu.. :)

blog-tips-kurus berkata...

Semut S,
ok, noted! (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

Uncle J,
eleh! memang peminat tegar hindustan & tamiltan, kan!!???

blog-tips-kurus berkata...

LadyB,
kita doakan je yg baik2..

kamu jauh le sayang. ade lagi ni. hihi!

blog-tips-kurus berkata...

Azham V,
suka dia yg educated & pandai jaga imej tu.. :-)

nurdani berkata...

ramai kecewa lisa kahwin. ish2...

Telor Power berkata...

pos la hahahaha

akubiomed berkata...

Tanniah kepada kedua-dua pasangan ini. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Dani,
haha! i ok je.

blog-tips-kurus berkata...

Telor P,
mai le sini bos...! (^.^)

blog-tips-kurus berkata...

bro akubiomed,
kena panjangkan kepada mereka ni.. :-)

LinkWithin

related posts with thumbnails