Ahad, 2 Oktober 2011

Syukran.. Pendapatan Terumpuk


'Pendapatan terumpuk merupakan pendapatan yang dijana daripada kempen mCPM yang sedang berjalan di dalam blog anda. Jumlah pendapatan ini hanya akan digabung bersama jumlah pendapatan semasa anda selepas kempen mCPM tersebut tamat'.

(Dimaklumkan bahawa RM1 akan dikenakan sebagai caj transaksi ke atas penebusan bayaran yang dibuat. Sila beri tempoh 30 hari mulai akhir bulan untuk bayaran anda diproses dan dihantar).

Ucapan terima kasih kepada:
1. Pihak Nuffnang yang sudi bagi BE bertubi-tubi & pengiklan yang memilih atau terpilih blog ini. hehe!

2. Kepada anda dan anda yang sudi datang ke blog ini sama ada secara sengaja atau tidak sengaja. Semoga anda dapat sesuatu yang berfaedah dan tidak serik datang lagi ya! (>.<)


34 ulasan:

ghost writer berkata...

cek nuff aku tak sampai2 pun lagi.malas nak tanya nuff.

milo berkata...

tahniahh..saya tak penah dapat BE..huhuk :(

lieynanilaz berkata...

rezeki...rezeki...alhamdulillah..

faiz berkata...

alahamdulillah rezeki..

AmirFX berkata...

Saya belum pernah lagi nak cash out pendapatan terumpuk.. Syukran kerana rezki awak telah tiba..

Adylia Qarissa berkata...

semakin banyak BE...tahniah

p/s dkna hilang BE hampir sebulan...sedih.. :(

aleen aiden berkata...

woahhh ni mesti banyak BE dpt nih..jeles!heee

Tukang Karut berkata...

nuffnang... ermmm...

delarocha berkata...

blog saya pun ada BE, datang la walau sengaja atau tak sengaja.. ahakss

dill berkata...

banyak info kat blog ni. thanks tau

dill.

Azham Vosovic berkata...

tahniah akak! Tak lama lagi kaya lah hehehehe

abah khalisha berkata...

sama-sama kasih

~SaL IjOu~ berkata...

bila ada kesempatan pasti singgah sini~ ^^

blog-tips-kurus berkata...

cik milo,
lepas ini, mesti dapat banyak.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

lieyna,
syukurlah nak.. :)

blog-tips-kurus berkata...

ghost w,
hhhmmm... banyak sangat digitnya. sebab tu lambat.. :)

blog-tips-kurus berkata...

Faiz,
syukur.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
syukur.. mesti anda punya akaun pon sangat terumpuk tu.. :)

blog-tips-kurus berkata...

Adylia Q,
alaa dkna ni, baru 1 bln.. 11 bulan lain mesti berkepuk kan? :-)

blog-tips-kurus berkata...

Aleen,
aaah! boleh beli apt kat London tu (dlm mimpi le!!) ;)

blog-tips-kurus berkata...

TK,
minum Tgkt Ali lagi best, kan?? :-)

blog-tips-kurus berkata...

delarocha,
tahniah!! memang datang aje. :)

blog-tips-kurus berkata...

dill,
thanks cik dill.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Azham V,
thanks.. 'kaya' le sangat! hoho!

blog-tips-kurus berkata...

abah K,
hehe! ye la abah K.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Sal,
wujudkan ia.. thanks dear! :)

Cik SHiNJU berkata...

mekasih jer?
x reti2 nak banje?

blog-tips-kurus berkata...

cik shinju,
mehla sini.. hehe! (macam la banyak sangat..) :-)

haikalblank berkata...

haha tahniah kawan! :D

blog-tips-kurus berkata...

haikalblank,
terima kasih kawan.. :-)

ABU berkata...

yaaa tahniah..boleh beli cekelat..:P

blog-tips-kurus berkata...

Abu,
terima kasih. coklat ye.. :-)

Suhami Ahmad berkata...

wah, best nya...atok pun masih menunggu cek ni event advance cheque tu dah email

blog-tips-kurus berkata...

yeay! yeay!
atok kayo!! (>.<)

LinkWithin

related posts with thumbnails