Ahad, 16 Oktober 2011

Seksinya The Secret Life of Nora..hhmmm..


dalam teater pon ade break rupanya...

uuuuuuu...
Set & propsnya hebat! Lagu-lagunya sedap. Pelakonnya kacak, cantik lagi seksi. Memang persembahannya mantap!

'para penontoonnnnn... bapak-bapak, ibu-ibu semua yang ada di situ..' Mesti kaum Adam suka. Lagi le kalau yang dapat seat depan stage tu. ish! ish! Ramai juga ibu bapa yang bawa anak-anak yang belum akil baligh menonton tadi. Saja nak komen ni: sesetengah costume mereka itu menjolok dan mencolok mata. Terdedah, terselak, tersingkat.. Aku pon rasa segan.. sangat tidak sesuai la.. daring! Contoh gambar sengaja tidak ditepek. Harap maklum.

Adibah Nor buat scene terbang dengan jayanya! Sila percaya! (>.<). Betty (Stephanie Van Driesen) pon best! Tapi paling aku suka ialah Bos depa iaitu Abang Mamat Khalid yang on off kat tv. hoho! Kesian Tiara aku tak puji beliau. Beliau pon best juga. Begitu juga dengan Encik Tony Eusoff, Ryan Silverman & Mr.J.

Teater ini patutnya tamat besok. Tapi memandangkan popular demand daripada rakyat jelata sekalian, makanya teater ini akan disambung ke 20 hingga 22 Oktober 2011.

So, anda masih sempat nak tengok. Tiket boleh dibeli di atas talian AirAsiaRedtix.com (sila taip www ye!) dan boleh redeem di kaunter Istana Budaya 3 jam sebelum show. Kalau nak tengok le.. ((.0.))

*merci beaucoup Ms J-penaja tiket!

55 ulasan:

dill berkata...

bestnye tgk teater!

dill.

AmirFX berkata...

Tak pernah g tengok teater... MAcam best jer...

ghost writer berkata...

wah,puan Rohani.best lar dapat layan.aku tak penah lagi dapat tengok teater tau...nak rasai pengalaman menonton teater sgtlah mengujakan.

Jumir berkata...

Sila belanja BADAI SEMLM yek.....

blog-tips-kurus berkata...

dill,
BESTnye sebab percuma. keh! keh!

blog-tips-kurus berkata...

Amir,
satu hari nanti, pasti awak dapat peluang itu.. :)

blog-tips-kurus berkata...

ghost w,
(waduh kamu ini!! cissssssssskek!!)

jom tengok teater Upin Ipin-April 2012!! (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

wok J,
kesiaaannn.. baeeeekkkkkkkk!!! (",)

~SaL IjOu~ berkata...

sgt suke tgk teater tp xde geng~ wuuu

khaifaiz berkata...

tak pernah tgk teater... kesian kt saya la kak... kalau dah kesian tu boleh la belanja sy tiket plk... heheheeh

NasZ berkata...

jauh la. lagipun takde kawan nak ajak.

MOHD NASER.com

delarocha berkata...

belum berkesempatan

faiz berkata...

tak pernah tgk teater..apa yg best teater ni..

Prince Halilintar berkata...

dah lame rasenya xgi tgk teater ni..

Azham Vosovic berkata...

akak....bawaklah saya pergi hahahah

AyuArjuna BiGoshh berkata...

saya dah tengok...yang tak boleh tahan bila aznil...miss nowa hahahahah pelattttt

akubiomed berkata...

Tidak berminat menonto theater :-)

Saiazuan berkata...

tak pernah tgk theater

blog-tips-kurus berkata...

Sal,
ajak le cik Dill itu.. :)

blog-tips-kurus berkata...

khai,
haha.. bila la tu ye..? ;)

blog-tips-kurus berkata...

Nasz,
mmm.. jauh ye.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

delarocha,
..nanti sempat la tu.. :)

blog-tips-kurus berkata...

faiz,
best sebab semuanya 'live'.. :)

blog-tips-kurus berkata...

Prince H,
ye ke? :)

blog-tips-kurus berkata...

Azham V,
haha! jom! jom!

blog-tips-kurus berkata...

Ayu AB,
hehe! mafia yg pelat. :)

blog-tips-kurus berkata...

akubiomed,
hhhmm.. dulu pon saya tak minat.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

Saiazuan,
mungkin lepas ni..? ;)

MataHati @ MH berkata...

last sekali teater yg sya tgk sekita 9 thn lepas. dah lupa apa tajuknya..

nampak mcm best jer citer nora ni tapi... alangkah bagusnya kalau ada dirakamkan dlm dvd..huhu

blog-tips-kurus berkata...

MH,
9 thn lepas? apela tajuknya tu ye.. ;)

Tukang Karut berkata...

tak berkesempatan nak pergi kot...

aleen aiden berkata...

ahhhh teringinnya nak tengok teater kak...hu3

d_LA berkata...

lalinggggg!!!i'm back..hehe..
x pnh tgk teater yg besar2 cam gitu...wayang pun dh lame x pegi..hehe

HEROICzero berkata...

ah serious ? ha ha ha gua dah agak dh kalau dia ni berlakon , mesti kurang2 mesti berkemban .


*ramai dh tengok , and rata2 respon mcm positif . =)

ABU berkata...

aku tak pernah tengok teater dowh..untungla..

Cik tikah berkata...

sexy eh? tpi mcm best je cite tuh..

Zulfikar Hazri berkata...

minat pulak dengar lagu dia tu kan... pehhh... tapi jrg kuar radio...

Asrul "iLham" Sany berkata...

tgk preview...

not bad

;)

tehr berkata...

wah, best nyer dapat nengok teater
aku ni sekali pun belum ada peluang
tak siapa nak belanja

sitiezahim berkata...

tengok poster pon dah tau mata akan terseksa..hihihi

blog-tips-kurus berkata...

TK,
tak pe.. no hal. :-)

blog-tips-kurus berkata...

Aleen A,
jomla cik Aleen oitt.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

d_LA,
lame menyepi cik mek ni. syukurlah dah kembali.. :)

blog-tips-kurus berkata...

Hero,
yang seksi bukan beliau.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

Abu,
mungkin satu hari nanti.. ;)

blog-tips-kurus berkata...

Cik Tikah,
best! best! :-)

blog-tips-kurus berkata...

ZH,
pernah keluar kat radio ke? ;)

blog-tips-kurus berkata...

AiS,
(>.<)

blog-tips-kurus berkata...

tehr,
belanja diri sendiri je.. :-)

blog-tips-kurus berkata...

sitieZ,
hehe! ye ke? (^.^)

apik pehe berkata...

akak ni selalu tak ajak apik tau..hehehe

ABU berkata...

best seh :P

komen lagi hehehe

blog-tips-kurus berkata...

Apik P,
tulaaaa... sombong sangat hari itu! ;)

blog-tips-kurus berkata...

Abu,
pergilah tengok bro. mantopp!! >.<

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

x pernah g tgk teater...

LinkWithin

related posts with thumbnails