Selasa, 29 Oktober 2013

Tips Cepat Kurus Yang Mudah dan Berkesan Tapi Mahal

bbq berapi di Maninjau Chalet, Janda Baik

Anda nak cepat kurus?
Semua orang nak cepat kurus, nak result yang cepat dan berkesan.
Kalau anda mampu, bolehlah cuba tips kurus yang mahal saya ni:

1. Sediakan duit secukupnya.
2. Beli set herbalife yang menawarkan pelbagai pakej ikut kemampuan kewangan anda.
Boleh contact kawan saya tapi tak mau display/promote beliau. kah! kah!

3. Perlu berdisiplin dan komited untuk akur dengan prosedur pemakanannya. Dah beli mahal-mahal perlulah komited kan..!
4. Kena selalu optimis. :)
Sekian.

*Betulkah Herbalife itu MLM no.1 di dunia?
*Betulkah Herbalife dijamin selamat sebab diformulakan oleh doktor bertauliah?
*Herbalife selamat tiada yang tiruan sebab hanya boleh beli dengan dealer, tidak boleh dibeli di mana-mana kedai.
*Betulkah set Herbalife mahal sebab termasuk kos import?

7 ulasan:

Tukang Karut berkata...

aku tak nak kurus!

Khai faiz berkata...

mak aiii...

LadyBird berkata...

pernh beli.. tp xleh nk mnm.. uhuhu

budoxe lee berkata...

byk juga member rekomenkan herbalife ni. bgus juga drg kate. ternasuk adik budoxe sendiri. tp mmg kurus la adik budoxe.

Puteri Kasih berkata...

puteri tak nak kurus...hehehe

Mama Zharfan berkata...

nak kurus, tapi herbalife terlalu mahal :p

Nisa Greennnpanda berkata...

nk kurus... T^T

LinkWithin

related posts with thumbnails