Ahad, 27 Oktober 2013

Beli Jajan Bersama Datuk Ramli Sarip di Sogo

Siapa tak kenal Datuk Ramli Sarip? 
alaaa... Papa Rock yang nyanyi lagu Kamalia, Teratai..
kalau tak pasti, boleh rujuk gambar di bawah ini.


posing dengan Datuk Ramli Sarip sebenar.. 

weeeeee....!!!!!!
Masa ni, kami sama-sama beli jajan di Sogo tengah hari tadi 
bersamaan 27 Oktober 2013.
Datuk Ramli Sarip ni memang peramah.
Siap dia pesan suruh Ms Slim Melim minum air masak banyak-banyak..
hehe!

cop! cop!
macam same tak Datuk Ramali Sarip dengan Uncle Gedix ni?
kan! kan!
Mereka ada bau-bau bacangkah??

Uncle Gedix yang macam seiras Papa Rock




15 ulasan:

----- ----- berkata...

udang...

blog-tips-kurus berkata...

laaaa....

haha!

sudipVSsenduk berkata...

mereka ada bau-bau ciku kalau tak silap...

Dr Singa berkata...

rock ahh papa rock tu..

yang kat atas..
yang kat bawah tak kenal

S..U..D..@..I..S berkata...

ingat Ramli Sarip ingat Kamalia..hebatt

Sarah Talib berkata...

saya nak kurus...sebab tu saya folo. jom folo saya

Tukang Karut berkata...

ehem... comel orang yang dekat sebelah dato ramli tu...

Beli-buku berkata...

nice blog!

banyak input dan cerita menarik di blog ini.

Mohon hubungi saya bagi tujuan pengiklanan di blog cik puan.

terima kasih

the malay male berkata...

hampir sama, tapi x serupa...huhu

AkuBiomed berkata...

Wah gambar dengan papa Rock. Bergambar dengan Uncle Gedek bila pula?

uncle gedek berkata...

Sebenarnya kan... Ramli Sarip yang sama dengan uncle... keh keh keh...!

(mintak otograf tak?)

:: Mrs.Eady :: berkata...

uncle gedix!hehehehe..

blog-tips-kurus berkata...

Sudip Senduk,
bau lain2 ni. hoho!

blog-tips-kurus berkata...

Dr Singa,
tu blogger yg gila bergambar. hehe!

blog-tips-kurus berkata...

SUD@IS,
lagu malar hijau tuuuuuu... :-)

LinkWithin

related posts with thumbnails