Wednesday, May 30, 2012

Rahsia Cantik Rozita Che Wan



Umur beliau = 40 tahun
Tinggi beliau = 5 kaki 7 inci
Berat beliau = 50 kilo
Nama beliau = Rozita Che Wan

Rahsia beliau:

1. "Dulu sebelum sibuk shooting, setiap hari saya akan bangkit tubi 400 kali sehari. 
     Tapi semenjak sibuk, saya hanya mampu buat bangkit tubi 50 kali sehari". 

2. Berjogging dua kali sehari.

3. Adakalanya main badminton.

4. Wajib makan nasi 2 kali sehari. Lauk ikan  & sayur dah mencukupi.

5. Minum air TIDAK BERAIS atau bergas lepas 20 minit makan nasi.

6. Pakai emas kat muka - SAFI RANIA GOLD..


*credited: gambar bloggerwanita.com
sumber cerita: Mega Mode hari ini.

30 comments:

NasQ said...

sebenarnya kan kan kan... rozita ni ada rahsia tau... tapi tak leh la nak cite kat sini... nanti kena saman lak...

Unknown said...

yg no 6 tu susah nak percaya....he3

akubiomed said...

Sempat iklan produk Rania gold.:-)

Lady Windsor said...

Ok nak tambah petua cantik che ta ni, dia kalau mandi mesti nak siram air dari kaki dan naik perlahan-lahan ke hahagian atas anggota badan sedikit demi sedikit. Itu katanya ketika ditanya...cayer dak?

ghost said...

peh, agak2 lah nak cong pun.400x sit-up sehari tuh. haha!

blog-tips-kurus said...

RAHSIA memang le tak boleh cakap kan? kan? kan?

blog-tips-kurus said...

Remy H,
kalau dah ada gen cantik, pakai apa pon cantik.. :)

blog-tips-kurus said...

akubiomed,
patut minta komisen dengan SAFI nih!! (>.<)

blog-tips-kurus said...

Lady W,
itu memang le seperti yg Nabi ajar kan?

tapi, 'Percayalah....' hihi! (^.^)

blog-tips-kurus said...

Ghost W,
beliau cakap dulu ada 6peks le.

'kamu ade?' hoho!

Raden said...

400x?? gila...4x pon sparuh nyawa..

YouSOF said...

Ok bangkit tubi 400 kali sehari.

YouSOF said...

Ingat nak try 401 kali la nanti (kalau larat). ;D

Abu Bagi said...

wah nak tepek emas kat muka tu yg tak menahan hahaha

~Sal Ismail~ said...

wallaweh..agak mantap di situ~ haha

Unknown said...

apa maksud yang no 6 tu?
tak faham

blog-tips-kurus said...

Raden,
kah! kah! (geng..)

blog-tips-kurus said...

YOUsof,
all the best! wooooooo!!!

blog-tips-kurus said...

Abu,
bole beli kat Mydin maaaaaaa...

blog-tips-kurus said...

Sal,
jom!! hoho!

blog-tips-kurus said...

bro tehr,
hehe! kata duta produk... (^.^)

logorithm said...

Iklan Safi Rania Gold nih. Braper harganya? :-p

blog-tips-kurus said...

bro Logo,
entahle.. tak pernah amik tau lagi. huhu!

nots said...

peh terer 400x sehari, kalau takda kerja boleh lah buat sampai beratus. LOL

amboi siap peromot safi rania. harhar

minuman berAIS kan mengemuk kan badan.

zulkbo said...

salam..
pakai emas kat muka?
ermmm..macam tu pun
ada ke..?sebaya saya dia
rupanya..saya ingat dia
lagi tua dari saya

blog-tips-kurus said...

nitnot,
kerjanya bersenam la tuuuu.. hihi!

blog-tips-kurus said...

bro Zul,
hoho! sweet 40!!

rb26dett said...

Hurmmm I buat 400x per day jgk. Not impossible taw. 100x per session.

jasminara said...

Pakai emas kat muka tu makdudnya guna la produk safi rania gold....

jasminara said...

Ehh..typo lak..maksudnyaaaaa

LinkWithin

related posts with thumbnails