Jumaat, 12 Julai 2013

Baju Melayu Aaron Aziz Free Samping Songket

Ini bukan baju melayu Aaron Aziz ye!

Siapa nak sampin percuma?
Sila klik percuma ini beramai-ramai. yeay!

Selain daripada kedai A'niz di Jalan TAR itu, anda juga masih boleh dapat samping songket percuma di kedai Wak Jakel. Iye, boleh dapat di Jakel apabila anda beli baju melayu Aaron Aziz. Bukan baju pre loved Aaron Aziz tapi baju melayu baru ready made yang Jakel jual. 

Tahun ni, Aaron Aziz jadi duta Jakel. Maka wujudlah koleksi Baju Melayu Aaron Aziz di Jakel ye. Harganya antara RM110 hingga RM285 sepasang. Untuk kaum hawa, wak Jakel offer baju kurung peplum syifon tiga tingkat. Dutanya tidak dinyatakan. Harganya pula bermula daripada RM98.

Menurut bos Jakel, Mohamad Feroz rasanya name beliau; trend warna 2013 ialah hijau zamrud, biru diraja, biru turquoise, hijau limau, perak, dusty pink dan dusty purple. Warna dusty ini yang ala ala je warnanya tu...

12 ulasan:

krole berkata...

oh patutla...tak pnah dgar g baju melayu aron aziz huhuhu...rupenye jd duta jakel...kayenye wak jakel tu yew~huhu salam ramadan tips~

NasQ berkata...

pakai baju pagoda je la raya ni...

naomei berkata...

Cik akak tempah kat mak cik je..tiap-tiap tahun cam tu...hihi

Unknown berkata...

wahh.. bile pakai nampak mcm aron ajis la plak.. hehehhe

ewanthology berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
ewanthology berkata...

dah beli kain baju melayu kat jakel hari tu.... kaler biru BN... ehhhhh

Unknown berkata...

hehehe amboi....macam macam persiapan promosi raya kat Jakel tu hehe :)

Unknown berkata...

pilih purple jugak tahun nie....... tapi takde ler dusty2.....he3

Unknown berkata...

baju melayu jakel tu macam menarik lah.hehehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

salam
selamat berpuasa

Kancil 8349 berkata...

selamat berpuasa

Treat and Trick berkata...

Dah beli baju raya?

LinkWithin

related posts with thumbnails