Jumaat, 5 Julai 2013

Despicable Me Minions Banana Song

Despicable me!!!!
I'm not despicable. I'm adorable. hoho!

Nampak tak 2 orang 'minions comel' di bawah. (baju same color dengan backdrop. haha!)
 
Despicable Me new minions
hahaha!

credited to despicableme.com

Ini lirik lagu I Swear versi minions jadi underwear. erk!!
Ahhh..
lapota talaki mato lina aahh..
ladadi pocin la noca uplana kirejis
fopa puse lanadi underwear..

lakare rirewi jiremian lakore.. underwear
lapakple lekualu deratet lapere.. underwear
lacete rebeta ireguar lafuarerr
trejo riletu nake redizu
trea gorizu rekapso derara
underwear... credited youtube

Bestnya movie Despicable Me 2 ini.
Rasa nak tengok lagi.Sebab lain yang best ialah tengok di Brem Mall yang lapang, 10 orang je penonton time tu. Macam orang kaya jek! hihi!

Gru dah mula terpaut kepada seorang lady spy named Lucy. auww!!
Mereka saling fall in love. uuuuuu...!!
Ada banyak lagu-lagu best versi minions dalam Despicable Me 2 ini. Ada YMCA, I Swear dan Bananana versi minions... awesome!

Lirik lagu Banananaa versi minions Despicable Me
Banananaaaaa, potatonaaa, banananaaaaa
tokalilopotatoli kali malo
manikalo di kababa babanana
Yoplanopo, la panonosso ma banana
lakamopitalamo banana ba ba babana..
Potatooooooo.. na
tokalilopotatoli kali malo
manikalo di kababa babanana
babananaaaaaaaa!!!
*credited Anna W @youtube

maaf, line putih di atas gagal dipadam!


15 ulasan:

Tukang Karut berkata...

aku nampak underwear jea...

sitiezahim berkata...

hihihi comel je kan.. kami bakal layan yang stream online je la, tak penah lagi masuk cinema sejak 3 thn dok german ni hihihi

the malay male berkata...

tgk wayang time lunch ke ni.... ahaksss

Lady Windsor berkata...

oo wayang ke minion ni..I tertinggak keretapi la darling...kekeke

Kancil 8349 berkata...

bestnya dapat tengok wayang...kancil nie ndak sempat lagi

Dr Singa berkata...

kiuttt sangat kan makhluk kuning tu kannn!!??

anak saya hapal lagu tu!! mau berbelit lidah!!

blog-tips-kurus berkata...

TK,
kamu memang begituuuuuu... ;)

blog-tips-kurus berkata...

sis SitieZ,

raya German lagikah??
:-)

blog-tips-kurus berkata...

the MM,
tengok petang Khamis, after ofc.
sekian. :-)

blog-tips-kurus berkata...

LW,
yup!
animated movie. (>.<)

blog-tips-kurus berkata...

Kancil 8349,
frankly, saye > gemar tengok di rumah. :)

blog-tips-kurus berkata...

Dr Singa,
wah!

anak doktor memang awesome! :)

amir aizat berkata...

Best moment masa lagu I swear tu, haha kelakar

Sarah Mohd Saleh berkata...

Best er cte tu? Tak pena tgk yg 1st ni nak try tgk 2nd ni.

Remy hazza berkata...

lagu banananana...tu cukup lama dia promote...dari tahun lepas lagi....

LinkWithin

related posts with thumbnails