Khamis, 2 September 2010

Kempen Kibarkan Jalur Gemilang!

'NENE' nak bergambar dengan jalur gemilang!
Kempen kibarkan jalur gemilang sehingga 16 September 2010.. 

Kenapa tarikh itu? Sebab itu adalah HARI MALAYSIA=tarikh MALAYSIA dibentuk, ye adik-adik. (masih ku ingat tarikh penting itu w/pun subjek Sejarah hanya mampu kugapai C5.. sangat sedih pilu!).

Minta maaf kerana tidak sempat tepek jalur gemilang lebih awal kerana beberapa masalah teknikal, yang tidak dapat dielakkan (mujur bpk buat feature wall jalur gemilang kat kampung, terpaksa interprem si baby NENE itu!). Lepas ni nak tepek jalur gemilang macam http://cuzshar.com/ tu.

Malaysia tetap di hatiku (ayat macam bermastautin di perantauan!) Alhamdulillah, syukur sangat lahir di bumi bertuah ini. Wahai rakyat Malaysia, sila berbakti untuk Alif Ba Ta - Agama, Bangsa & Tanah Air. Sekian.

Tiada ulasan:

LinkWithin

related posts with thumbnails