Ahad, 6 Jun 2010

PEPERIKSAAN KHAS MEMASUKI PERKHIDMATAN AWAM GRED 41

exam ni TELAH diadakan pada 10 April 2010. rasenye siri 1 untuk 2010 ni.


Dah semak resultnya? Kalau dah semak, baguslah. Jika
belum semak, sila tekan link di bawah ini:
==>http://aduan.spa.gov.my/res_ex14j/semak.asp

TAHNIAH kepada semua calon yang telah berjaya!
Kepada yang gagal, saya nak ucapkan tahniah juga kerana sanggup berkorban masa, tenaga, wang dan mengerah minda untuk menduduki exam tu. From 9-5, penat wo!

Saya bersama-sama housemate comel=K.Jue dan rakan ayu seUiTM dulu=Liza; telah menduduki exam tersebut di Hotel Cherating. Best, exam dalam dewan hotel..siap disajikan 2 botol mineral & jajan gula-gula, macam p kurus eh kursus! tengok laut biru.. diselangi dengan iklan en mat & pn minah saleh berjemur sun bath! mmmmm...agak 18SX!

sangat happy mase exam ni sbb first time p exam dgn h/met. kami dok bertiga, meja banquet. so duduk agak rapat tapi takut nak tiru-meniru. kami baik...:)

*nanti upload gambar.

Tiada ulasan:

LinkWithin

related posts with thumbnails