Wednesday, January 1, 2014

Publika Bunga Api Tahun Baru 2014

Penutup 2013 saya agak dramatik, 
berjaya gagahkan diri tengok bunga api di Publika Solaris Dutamas.
Biasanya tidur sebelum 11 malam. hihi!

Credited untuk Wok slim ni for the pix.
Tahun depan dah tau kan spot mana nak aim..

Bunga api di Publika 2014

Bunga api lagi 

Bunga api juga

Ini pon bunga api di Publika

Pentas yang sesak dengan manusia antarabangsa

Kanak-kanak antarabangsa yang sakan berjoget.
Korang ni tak mengantuk ke?

Pasukan polis bergerak yang komited

saya yang sedang tahan mengantuk.
Sekian

17 comments:

Time Traveller said...

Selamat tahun BAru.. budak2 antarabangsa tu mana tau nak rehat hahaaa.. yg duduk tepi cermin sorang2 tu kenapa hahaha :D

blog-tips-kurus said...

Mr TT, saye alegik tmpt crowded,smokes,arak,muzik kuat sangat! kat atas tu pon ramai tapi > selesa, sorg 2 je yg smoking.

Time Traveller said...

oh okay understood :D
apa2 pun smoking tak elok untuk kesihatan :D hahahaa..

Tulang Lunak Gerobakan said...

Informasi yang sangat BERMANFAAT..
Terima kasih..
SELAMAT TAHUN BARU 2014 & Semoga SUKSES..
Salam KENAL dari :
==============================

Paket Usaha Ayam Tulang Lunak “GEROBAKAN”
~
..Bukan SULAP bukan SIHIR
Asap di GEROBAK, jadi UANG di KANTONG anda..
~
Paket Usaha Ayam Tulang Lunak “GEROBAKAN” merupakan
paket usaha kuliner yang mudah dijalankan,
murah & mempunyai tingkat pengembalian modal yang sangat singkat.
Hanya dengan Rp. 7.500.000,- Anda sudah dapat menjalankan
BISNIS KULINER yang terbaik saat ini.
~
Anda akan mendapatkan :
-. Gerobak
-. Peralatan masak bakar
-. Peralatan masak goreng
-. Kompor, tabung gas & regulatornya
-. Brosur
-. Spanduk
-. Poster
-. Produk Awal Ayam Tulang Lunak
-. Kaos
-. Training (Pelatihan) PELAYANAN (khusus mitra dalam Jabodetabek)
~
Materi inti Training Pelayanan :
-. Tata cara persiapan pembukaan outlet.
-. Tata cara membakar & menggoreng ayam tulang lunak
-. Tata cara menyajikan ayam tulang lunak
-. Tata cara menyimpan ayam tulang lunak
~
Silakan kunjungi web kami:
~
www.tulanglunakgerobakan.com
~
atau :
Telpon & HP : 081318374450 (Telkom)
08561070103 (Indosat)
081806396669 (XL)
021-94946600 (esia)
021-70264774 (Flexi)
Kantor: 021-4759274
PIN BB : 28C97C54
email : bumi.amrita@ymail.com
~
& dapatkan kemudahan & keterangan lebih lanjut.
Menu-menu andalan kami adalah :
1. Ayam Bakar Tulang Lunak
2. Ayam Goreng Tulang Lunak
3. Pepes Ayam Tulang Lunak
4. PepesCeker Tulang Lunak
5. Bebek Bakar & Goreng
~
Paket Usaha kami berikut menu andalannya telah diliput oleh :
- Trans TV – Prog Jelang Siang – 28 November 2011 Pk 12.30 WIB
- ANTV – Program Topik Pagi – 18 Juni 2012 Pk 04.45 WIB -> klik di sini
dgn URL : http://www.youtube.com/watch?v=WrC1PvqExXc
~
Program Usaha Ayam Tulang Lunak Gerobakan :
1. Program Dalam Kota
2. Program Luar Kota ( Program Master Mitra Mandiri)
Terdiri :
-. Paket Usaha Standar
-. Mesin Presto
-. Training Produksi
Training Produksi bisa dilakukan di Jakarta atau di tempat mitra.
Info lebih lanjut bisa dilihat di :
http://www.tulanglunakgerobakan.com/mfm.html
~
Ingin mencicipi sebelum bermitra ? Silakan order Paket Tester kami yg berisi :
4 potong ayam tulang lunak (bisa dibakar & digoreng).
2 pepes ayam tulang lunak
2 pepes ceker ayam tulang lunak
2 bebek presto (bisa dibakar & digoreng)
1 bungkus SAMBAL khas gerobakan
~
Untuk wilayah Jabodetak, kita antar ke tempat calon mitra
& calon mitra bisa langsung berdiskusi dengan ACCOUNT OFFICER (AO) kami..
~
Tunggu apa lagi, langsung silakan order…
~
SUKSES sudah ada di depan mata kita, AYO BER-WIRAUSAHA !
~
~

ewanthology said...

malam tadi makan ubat selesema, terus mengantuk nak tido.... nak tgk bunga api kat TV pun tak sempat.

NasQ said...

rajin la pulak pi sambut...

Azlan Strider said...

fuhh..happening gak rupanya publika time new year rupanya...hehehe

Regards,
-Strider-

blog-tips-kurus said...

Mr TT,
merokok kan haram..

:-)

blog-tips-kurus said...

iwan,
................?

Dr Singa said...

ni apa pulak si jawa ni promo panjang-panjang kat sini neh..!!??

blog-tips-kurus said...

ewan,
(macam kenal je pix tu..)

*geng flu ye! :-)

blog-tips-kurus said...

TK,
sebab siang dah MC, kepam dok umah je..

blog-tips-kurus said...

Azlan S,
bolehlaaa... ramai rakyat asing tu.

blog-tips-kurus said...

Dr Singa,
tolong warning dia. huh!

Anonymous said...

Saya sempat melihat pertunjukkan bunga api di i-city.

Aujinz said...

malam Tahun Baru saya pon best...
saya lepak atas katil. Tarik selimut.. ohsem!

Azhafizah MN said...

cantiknya bunga api..tengok in real life lagilah kan..happy 2014 :)

LinkWithin

related posts with thumbnails