Ahad, 24 Februari 2013

Tips Mencuba Minyak Wangi

Teman snorkelling di Pangkor-tiada gmbr perfume!

Cara nak cuba kesesuaian bau perfume dengan body kita:

~ Spray perfume pada pergelangan tangan dan biarkan dalam 5 minit. Jangan gosok tangan tu. Biarkan je.. Wangian akan bertindak balas dengan body kita dan akan menghasilkan bau berbeza dengan orang lain. Spot lain untuk spray perfume ialah pada leher (ke bawah telinga) dan belakang lutut. Jangan spray kat baju. Membazir je..

*Kalau nak beli perfume, tunggu time nak Christmas. Offer lebih menarik lagi berbaloi. Bolehlah menabung dari sekarang. hehe!

* credited: her World Nov.2012




6 ulasan:

Empayar Utama berkata...

Saya tak biasa pakai perfume. Nanti nak cubalah

blog-tips-kurus berkata...

EU,
guna minyak atar pon ok.. :-)

Remy hazza berkata...

kena tunggu krismas ye..... habis tu raya nanti tak wangi ler....he3

Alif Ismail berkata...

salam ziarah...

kebiasaannya template blog akan siap dalam tempoh 2-3 hari bergantung kpd design. kerje2 design akan dimulakan sebaik bayaran diterima.

untuk perbincangan lanjut, boleh pm alif di FB ye..terima kasih..

Marya Yusof berkata...

As salam tips,

Ada org suka pakai perfume bau keras tapi akak suka pakai bau yg sweet-sweet je... Sebab tuannya pun sweet... hahaha *sila muntah pelangi* :P ;))

nurdani berkata...

oh macam tu rupanya. selama ni saya spray dekat baju je. hehe

LinkWithin

related posts with thumbnails