Ahad, 22 Disember 2013

MATRADE FOC 2 Factory Outlet Carnival 2013

Matrade FOC 2 telah bermula pada 19 Disember
dan akan berakhir pada 22 Disember 2013; hari ini.
Bertempat di Matrade Jalan Duta, di Pusat Konvensyen Pamerannya. 
Caj parking ialah RM2 sahaja. Masuk dalam FOC ni free je. 

Gambar di bawah ni sedang berlangsung acara gusti lengan,
 peserta Malaysia lawan peserta dari Singapura (di atas pentas).

Pengunjung cilik gembira dapat belon ijo!

maskot Carrie Junior di area The Store sales. 

Ada pameran kucing, nak adopt kucing pon boleh.

Bantal pon nak sama dengan kucing dia.

kucing juga perlukan soft toy


sesi minta belon free je

ada pameran motorbikes dan kereta


sesi makan, baik punya port!

sesi cuba kasut orang dewasa. RM10 hingga RM39 sahaja

sandal RM10 sahaja. Tengok mata Amani aim ape tu?

Amani nak high heels RM10!! gediknya!

ini pon high heels juga! RM39

 Jom berjalan-jalan cuci mata di FOC 2 Matrade. 
Hari ini nak pergi booth D'Qalbu, tukar baju ke saiz S!
Baju kurung Pahang saiz SS kecik le.

Nak cari booth CAZARA, si Anzalna pelakon tu punya butik. Dia bagi diskaun juga.
The Stores buka lot besar, sales sehingga 70%.

Ada banyak booth makanan dan pakaian.
 Utusan pon ada. Tu yang semalam ada model search majalah Mangga..
A&W pon buka booth dengan lori dia tu.
Sekian.    





9 ulasan:

AkuBiomed berkata...

Ada sale di Matrade. Macam mana harganya?

Tukang Karut berkata...

dah abis dah pun... ermmmm...

LadyBird berkata...

Banyaknye kasut.. suke tengok..

blog-tips-kurus berkata...

bro AkuBiomed,
sangat murah ok. :)

blog-tips-kurus berkata...

TK,
benda hot sekejap jek!

blog-tips-kurus berkata...

LB,
memang rambang mata hitamku! :)

Jumir berkata...

Comelnya Amani....

blog-tips-kurus berkata...

Wok J,
comel lagi yang taip entry ni..

Time Traveller berkata...

Suka tengok kanak2 riang tu bershopping :D
Kucing zaman sekarang pun nak duduk tempat selesa privet roon hahaha.. :P

LinkWithin

related posts with thumbnails