Tuesday, January 3, 2012

Lelaki atau Perempuan Kuat Gossip?


sedapnya susu kambing!!

Lelaki atau perempuan yang kuat gossip??
Jawapannya mungkin subjektif.

Kalau anda berada dalam kelompok ramai kaum Adam, anda mungkin akan menyedari hakikatnya.. 

Cuba tengok trend entry blog-blog yang anda layari. Lelaki ke perempuan yang suka post & komen berita hot pasal artis/manusia seksi atau terdedah sana sini.. Yang terbaru tentu pasal Nur Amalina Che Bakri, pelajar genius 17A1 (betul kan??) dulu tu, tajaan Bank Negara yang dikhabarkan agak sosial sekarang. 

Tajuk SEO? Kejar trafik juta-juta? uuuuuuu.... (>.<). Tapi ramai bloggers ni ada split identity.. hehe!

"Kalau anda hanya berusaha menilai seseorang, maka anda tidak akan pernah dapat menyayangi mereka" ~ Madam Theresa.


28 comments:

Unknown said...

ada kes apa kak... tak tahu langsung ni

HEROICzero said...

hehe sama saja . kadang2 lelaki lagi advance bila bergossip ! =D

blog-tips-kurus said...

khaiF,
(ada ciri-ciri Mat Kepoh ni) (",)

blog-tips-kurus said...

HERO,
bukan kadang2, tapi acap kali.. ;)

dill said...

ehem..adekah saye suke bergosip? jeng3x

dill.

Jurnal Murahan said...

gosip kadang2 la, bergantung kepada topik.

gosip wardina, nice. gosip pasha sendut, well.... sendut.

AmirFX said...

Gossip kalau lelaki lebih kepada pasal perempuan.. Kalau gossip dari perempuan tidak kira lelaki, perempuan dan kanak2 semua nak digossip.. True kan?! haha..

blog-tips-kurus said...

dill,
teacher pon suke gosip yek? hoho!

blog-tips-kurus said...

JM,
macam2 nama glamer diberi artis panas itu. benci tapi suka, kan...? (",)

blog-tips-kurus said...

Amir,
haammmbboooiiii!!!!!
banyak pengetahuan nampak.... ;)

akubiomed said...

Wanita selalunya digambarkan suka bergossip berbanding lelaki. :-)

ciK LyndaWawa said...

lelaki! heheheh

Unknown said...

tak berpa ingat pulak aku pernah buat gosip ke tidak?

Pondok Usang said...

no komen.. hihi..

NasQ said...

aku kepohci ke?

~Sal Ismail~ said...

sama ngn pondok usang..no komen..hehe~ ;p

p/s : kite update blog seminggu sekali je..ngee~

blog-tips-kurus said...

akubiomed,
anggapan itu tidak tepat sekarang.. :)

blog-tips-kurus said...

cik LyndaW,
setuju! hoho!

blog-tips-kurus said...

bro tehr,
ececeh!! (>.<)

blog-tips-kurus said...

Pondok U,
understood! :-)

blog-tips-kurus said...

TK,
jap! nak tanye bini & mak kamu. ;)

blog-tips-kurus said...

Sal,
haha! teacher busy.. :)

Nizam said...

siyes nizam lebih suka baca entri yang simple asalkan ada pengisian biarpun ianya hanya soal peribadi...
blog artis atau hiburan atau gosip?layan jugak tapi seminggu sekali je...hehe..just updated latest issue kan..but blog personal dan perkongsian idea memang everyday nizam terjah..hehehe

blog-tips-kurus said...

Nizam,
blogger mesti updated! hehe! :-)

Unknown said...

itu yang atok polik.....gajah dopan mato tak nampak, kuman seberang sana nampak....sian Amalina

Jumir said...

Gossip? Apa gossip tu? Ko yang tau makna gossip....sah! Ko selalu bergossip...haaaa...

blog-tips-kurus said...

atok SA,
Msian kan prihatin lagi penyayang. hehe!

blog-tips-kurus said...

wok J,
ko pandai anyam sarung ketupat tak???

LinkWithin

related posts with thumbnails