Friday, January 28, 2011

Tips KENTUT WANGI

O Gloria...!! ~ credited: fanpop.com

Kentut atau bahasa indahnya ialah 'buang angin'.
Ada ke kentut wangi? Kentut tanpa bunyi biasanya
TAK WANGI berbanding yang BUNYI KUAT.

 Kalau nak menghadiri temu bual temu duga, dating meeting atau kenduri kendara waima naik kenderaan awam, sila JANGAN makan makanan bergas dalam tempoh
 4-5 jam sebelum keluar rumah.

Adapun contoh makan makanan bergas itu ialah:
 *brokoli, kubis, lada hitam, air bergas & cinggam 
gula-gula getah!
lo, baru je nak KURUS-kunyah gegula getah. Terpaksa gemuk balik!!

** tindak balas makanan bergas tu bergantung kepada perut masing-masing.

16 comments:

Unknown said...

atok dongar cito makan kontang pun samo...tapi bagus what...buang angin berlebihan

blog-tips-kurus said...

aaaa... kontang? mujo bukan makanan ruji!

Abegemok said...

jgn mkn telur. org kata telur pun buat angin tu tmbh busuk gak.

Lelaki minta bantuan polis elak isteri kuat nafsu seks

Robot | Sakti said...

ada jugak ke kentut wangi?

hue hue hue

Solihin Zubir said...

uik.. cewing gam tu bergas rupanya.. baru tahu.. huhu..

blog-tips-kurus said...

Kyuubi,
ooo.. patutlaaa...! ^_^

blog-tips-kurus said...

Robot Sakti,
encik robot tak kentut kan?
hihi..!! *_*

blog-tips-kurus said...

Solihin Zubir,
iyo! Susan Kraus-pakar nutrisi New Jersey's Hackensack Univ.Medical Ctr yg cakap... :)

Melati Qistyna's Mummy said...

muahahaha.... kentut pon ade tips yea kalau nak wangi... :P

blog-tips-kurus said...

Melati QM,
hihi.. jaga makan je:)

mdhafiz said...

wah.. kentut pun ade bau wangi..haha..

blog-tips-kurus said...

MDHAFIZ.NET,
asalkan jangan busuk!! (*_*)

Ahmad Syarif said...

gua kentut selamber jer..haha
(kalo duk sorang2 =.=" )

blog-tips-kurus said...

AS,
ye ke..?? entah-entah di khalayak ramai pon dia lepaskan juga.. ;)

Ahmad Syarif said...

kalau khalayak ramai, kentut dalam hati jer..
hhahahah

blog-tips-kurus said...

AS,
iye la ituuuuuuuu...!!! ;)

LinkWithin

related posts with thumbnails