Jumaat, 12 Julai 2013

Baju Melayu Aaron Aziz Free Samping Songket

Ini bukan baju melayu Aaron Aziz ye!

Siapa nak sampin percuma?
Sila klik percuma ini beramai-ramai. yeay!

Selain daripada kedai A'niz di Jalan TAR itu, anda juga masih boleh dapat samping songket percuma di kedai Wak Jakel. Iye, boleh dapat di Jakel apabila anda beli baju melayu Aaron Aziz. Bukan baju pre loved Aaron Aziz tapi baju melayu baru ready made yang Jakel jual. 

Tahun ni, Aaron Aziz jadi duta Jakel. Maka wujudlah koleksi Baju Melayu Aaron Aziz di Jakel ye. Harganya antara RM110 hingga RM285 sepasang. Untuk kaum hawa, wak Jakel offer baju kurung peplum syifon tiga tingkat. Dutanya tidak dinyatakan. Harganya pula bermula daripada RM98.

Menurut bos Jakel, Mohamad Feroz rasanya name beliau; trend warna 2013 ialah hijau zamrud, biru diraja, biru turquoise, hijau limau, perak, dusty pink dan dusty purple. Warna dusty ini yang ala ala je warnanya tu...

Khamis, 11 Julai 2013

Tips Cinta Cintun


Queen of Office itu best!!

Don't worry so much
it will only make you even more worried!

credited women's weekly 2013

Rabu, 10 Julai 2013

Wordless Wednesday Blogger Mulut Masin di Karak Highway


Kisah benar selepas kurang 10 minit blogger myspace 'menyumpah' bikers yang memandu dan mencilok secara berbahaya di lebuh raya Karak, beberapa kilometer sebelum terowong Karak. Harap-harap biker itu selamat dan fit untuk menjalani ibadah puasa dalam bulan Ramadan yang mulia ini..


Ini bukan lakonan Bikers Kental. 
Pandu cermat, jiwa selamat

Jumaat, 5 Julai 2013

Despicable Me Minions Banana Song

Despicable me!!!!
I'm not despicable. I'm adorable. hoho!

Nampak tak 2 orang 'minions comel' di bawah. (baju same color dengan backdrop. haha!)
 
Despicable Me new minions
hahaha!

credited to despicableme.com

Ini lirik lagu I Swear versi minions jadi underwear. erk!!
Ahhh..
lapota talaki mato lina aahh..
ladadi pocin la noca uplana kirejis
fopa puse lanadi underwear..

lakare rirewi jiremian lakore.. underwear
lapakple lekualu deratet lapere.. underwear
lacete rebeta ireguar lafuarerr
trejo riletu nake redizu
trea gorizu rekapso derara
underwear... credited youtube

Bestnya movie Despicable Me 2 ini.
Rasa nak tengok lagi.Sebab lain yang best ialah tengok di Brem Mall yang lapang, 10 orang je penonton time tu. Macam orang kaya jek! hihi!

Gru dah mula terpaut kepada seorang lady spy named Lucy. auww!!
Mereka saling fall in love. uuuuuu...!!
Ada banyak lagu-lagu best versi minions dalam Despicable Me 2 ini. Ada YMCA, I Swear dan Bananana versi minions... awesome!

Lirik lagu Banananaa versi minions Despicable Me
Banananaaaaa, potatonaaa, banananaaaaa
tokalilopotatoli kali malo
manikalo di kababa babanana
Yoplanopo, la panonosso ma banana
lakamopitalamo banana ba ba babana..
Potatooooooo.. na
tokalilopotatoli kali malo
manikalo di kababa babanana
babananaaaaaaaa!!!
*credited Anna W @youtube

maaf, line putih di atas gagal dipadam!


Khamis, 4 Julai 2013

Tips Cinta Tanda-tanda Bos Anda Sedang Angau Bercinta

Dalam dunia ini, ada dua perkara yang kita tak boleh pilih.
Pertama ialah ayahanda dan bonda yang dicintai.
Kedua ialah bos yang disayangi. 
hhhmmm... dihormati lebih sesuai rasanya.  
(di mana pernah baca ayat ni ye?)

credited edward-snowden.net

So, bagaimanakah hubungan anda dengan bos anda?
Jangan pelik kalau bos anda berkelakuan sedikit lain kerana mungkin bos anda itu sedang 'di alam fana cintaaaaaa...', lagu Fotograf kan? Mari kita spotcek bos kita. hihi! 

Kalau bos anda ada menepati ciri-ciri di bawah, mungkin dia sedang sangat berbahagia.

1. Menukar henpon baru dengan tidak semena-mena.
Seiring dengan teknologi smartphone katanya..

2. Ayik sumbat handsfree je telinga beliau.
Katanya sedang dengar lagu..
(rock kapak ke jiwang tangkap leleh? eeewwwww!!)

3. Mula bertukar identiti, gaya pemakaian..
 
4. Produktiviti beliau menurun.
Maknanya lambat je semak laporan..

5. Kurang fokus.
Maklumlah.. asyik ada SMS masuk, call in jek...

6. Sudah kurang prihatin dengan staf-stafnya, tidak seperti dulu kala.. 
Staf sendiri dianaktirikan! huhu!

7. Memberi alasan berbeza kepada staf-stafnya apabila terpaksa EL.

Sape kantoi!!??

8. Mula datang lambat ke pejabat.
Sebab ada hal yang sangat tidak dapat dielakkan. Padahal sebelum ni lain..

9. Gaya tatabahasa yang berbeza.
Asyik menjurus ke arah kecintaan.. kewanitaan.. dan lain-lain ke---an lagi. 

10. Itu je. Kije! kije!








 


Rabu, 3 Julai 2013

Abang Pink Super Rugby 2013 Wordless Wednesday


Super Rugby 2013 is also known as Investec Super Rugby in New Zealand.
Kenapa referee Super Ruby ini pakai serba pink?
Stoking beliau pon pink tauuu!!

 
Abang pink ini agak hensem

Crusaders VS Highlanders 40-12

Linesman pon pakai serba pink tauuuu!!

 credited abang tak pink.

LinkWithin

related posts with thumbnails